Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyanokkal jönnek randi előtt, hogy megcsókolhat e majd, meg ilyenek, azért hogy kérjek pénzt?
Randi előtt cseten faggatnak, hogy majd engem megölelhet megcsókolhat e, foghatja e a kezem, megsimogathat e, meg ilyenek.
Abszolut nem érdekli őket, hogy pl még nem is látott élőben.., milyen lesz a hangulat, egyáltalán van e vonzódás vagy kémia, lesz e egyáltalán szenvedélyesebb forrobb helyzet, illetve olyan, hogy ugy megcsókolnám érzés, semmi nem érdekli.
Hanem már cseten előre kérnek ilyeneket. Full idegentől, mindennemű kémia vonzalom nélkül, én meg nem az vagyok, aki idegeneket akarna ölelgetni, meg kézenfogva andalogni olyannal, akit először látok. (Függetlenul attol, hogy rengeteget csetelünk videocseteleünk, szinte már kapcsolatban is vagyunk, online ismerjük egymást, online "pasim", attol bennem még abszolut semmilyen kémia vágy nincs, bennem ezek személyesen vagy jönnek, vagy nem, vagy vonzódom személyesen vagy nem, de mivel nekik ehhez vonzalom se kell, meg semmiféle érzelmi töltés, hanem akármilyen random nőket fogdosnának, helyzettől függetlenül, mivel már cseten akarja, igy meg pláne még taszít is az egész. Kiábrándító.)
Ugy készülök randira, hogy megkért arra előre, hogy foghassa a kezem és megcsókoljon. Lesz.rja, hogy randin lesz e vonzalom helyzet vagy nem, vagy kémia vagy bármilyen szikra is. Neki van igy csetes online női képekre ezekszerint. Meg ugye ahogy a többinek is!
Én idegenekhez hozzá se tudnék érni. Ez nálam nem így megy.
Ez miatt már most undorodom is hogy már cseten erre akar rávenni előre, ennyi erővel minden más nőt is.
De ezen gondolkodva ha kifizetné akkor kibírnám valszeg. Elvégre nem halnék bele abba ha megfogja a kezem olyan, aki nekem esetleg mégcsak nem is kell. Vagy talán kibirok egy félperces csókolózást is. Van az a pénz..
De ezt nyilván így egyenesben nem lehet lebeszélni.
Érzelmekből vagy ilyesmikbol belőlem ez nem tud jönni. Mivel az NINCS.
Nyilván, mivel mégcsak nem is láttam élőben sem. És azert se, mert ő mindenféle személyes érzelem vonzalom nelkul akarja ugy, hogy mégcsak nem is látott. Neki elég annyi csak, hogy egy nő a neten. Szal nem érdeklem. Vagy eq ja sincs. Érzelmileg nullák. Es nem olyan érzelmekre gondolok h szerelem, hanem pl az a bizsergés mikor flörtölsz, vagy mikor vonzódsz, vagy mikor izgi a helyzet, vagy izzik a levegő, nekik ez nem kell, hanem már cseten/telon szóban "zaklat" kéretlen a "fogdosással".
Hogy lehet ilyeneket levenni? Nyilván ugy nem lehet, hogy ha megfogod a kezem az x ft..
Egyéb ötlet kéne.
Veled is gondok vannak, ha rögtön a pénz jut eszedbe.
Magadat kellene rendbe tenni és akkor lehet normálisabb partnerek is jönnének.
A pasik nincsenek rendben..nem én nem.
10 pont hogy igy nem lehet barom. Ezért a kérdés.
Illetve 9 hez.
Ez a cseten bekérdezés hogy majd megcsókolhat e, nekem ez a halálom.
Normal esetben ez vonzalomtol helyzettől függ tetszünk e egymasnak meg ilyenektol SZEMÉLYESEN vagy jön magától vagy pont nem.
mikor tinikoromban egy tinifiu(aki barátom lelkitársam volt) kerdezett tolem ilyet (ő legalább személyesen szóban!)simán válaszoltam is neki szemtol szembe hogy nem.
Kerdezte miért nem.
Valaszoltam hogy mert megkerdezted.
10 évvel kesobb sacc 25 évesen találkoztunk ujra aztán egyszer csak azt mondja nekem:"igazad volt."
Kérdeztem miben?
Mikor 10 évvel ezelőtt mondtad hogy nem kérdezni kell...
Na abbol meg szex lett ezután:D
10 év kellett neki beérni:) addig semmi intimitas nem volt köztünk.
Ebbol egyikse talált.
Ugy birom mikor a sajág keserűségeiket vetítik ki ide emberek.
Általában ismerkedem es pasikrol kérdezek. Általában eddig minden pasirol azt válaszolta a gyk hogy dobjam már a p.csbe.
Egyik se felelt meg eddig a gyk-nak.
Ja, alfa... te se vagy nő.
Ha az jön be, hogy a randin első percben a sarokba hajít és teleélvez 5 perc alatt, azt is le lehet kommunikálni.
Itt ő járatta le magát előttem.
onnan indul hogy kb semmibe nem nézem. Es sajnálom rá az időm is, azt meg mégjobban, hogy olyan fogdossa a kezem akinek én nem akarom.
Csak muszáj már vmit nyújtanom, mert neki már kevés az online kapcsolat, személyeset akar. Es ha meg akarom tartani es amugy meg, mert amiket eddig kaptam az kell nekem továbbra is, igy kap annyit hogy találkozom vele.
Csak ugye ezzel a csokolozásos kézfogdosásos mizériával már ott vagyunk hogy a kisujjamat nyújtom de a karomat kéri..
18. Te se értesz semmit az emberi kontextekhez. Ha vki nem kérdezi meg bárgyun vagy parasztul a cseten(ez a 2 tipus van*) hogy megcsókolhat e akkor szerinted az lerohan megerőszakol es az a menő.
Van amelyik azeet kerdezi mert uristen meg se merne magátol csókolni, akkor se ha a nő előtte vergodne meztelen is, annyira balf.sz, a másik meg akiknek mindegy melyik a netrol csak folyaszthassa a nyálát vmi nőre. Amelyik szétteszi az már jöhet is.
Ezeknek nem kell flört kemia vonzalom szikra levegő izzás semmi. Meg nem is válogatnak. Nő legyen, az már elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!