Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet finoman, mégis érthetően jelezni, hogy szeretném, ha megcsókolna?
Ma este lesz az 5. randink ezzel a sráccal, és még meg sem csókolt. Én viszont 162 cm vagyok, ő meg 185+, szóval nehezen tudnék én kezdeményezni szó szerint. Volt már, hogy szorosan elé álltam, fogtam a kezét, és néztem fel a szemébe, várva, hogy légyszi csókoljon már meg, de nem, csak fogta a kezem, “megkerült”, és sétáltunk tovább. Persze lehet, hogy leülünk majd valahova egymás mellé, vagy ilyesmi, és lesz esélyem nekem megcsókolni. De olyan jó lenne, ha ő csókolna meg. Ismertek erre valami egyértelmű módszert? Férfiak, van valami jel, ami azt jelenti, hogy “csókolj meg”? Vagy csak szimplán mondja azt a lány, hogy “kérlek, csókolj meg”?.
Igazából már kezdek azon agyalni, hogy nem is tetszem neki, csak ő nekem… Vagy nem tudom. Minden randin igyekszem csinos, illatos, stb lenni. Általában meg is dicséri, de ennyi. 20L (nagyon köszönöm, ha segítetek:))
Harapj a szádba.
De már a nézésből is tudni kéne
Mondjuk megölelheted és finoman húzhatod magad felé. Vagy ha feléred a nyakát, akkor úgy, hogy összekulcsod a kezed a nyaka mögött, és "foglyul ejted", ha nem, akkor finoman húzod magad felé a ruhájánál fogva. És ÚGY nézel rá, hogy egyértelmű legyen, hogy meg akarod csókolni, csak nem éred fel, úgyhogy le kell hajolnia.
Nekem ez mindig bejön, nagyon szexi ez a magasság különbség, amikor "kérni" kell mimikával, gesztusokkal, hogy csináljon ezt-azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!