Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha olyanokkal jönnek randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyanokkal jönnek randi előtt, hogy megcsókolhat e majd, meg ilyenek, azért hogy kérjek pénzt?

Figyelt kérdés

Randi előtt cseten faggatnak, hogy majd engem megölelhet megcsókolhat e, foghatja e a kezem, megsimogathat e, meg ilyenek.

Abszolut nem érdekli őket, hogy pl még nem is látott élőben.., milyen lesz a hangulat, egyáltalán van e vonzódás vagy kémia, lesz e egyáltalán szenvedélyesebb forrobb helyzet, illetve olyan, hogy ugy megcsókolnám érzés, semmi nem érdekli.

Hanem már cseten előre kérnek ilyeneket. Full idegentől, mindennemű kémia vonzalom nélkül, én meg nem az vagyok, aki idegeneket akarna ölelgetni, meg kézenfogva andalogni olyannal, akit először látok. (Függetlenul attol, hogy rengeteget csetelünk videocseteleünk, szinte már kapcsolatban is vagyunk, online ismerjük egymást, online "pasim", attol bennem még abszolut semmilyen kémia vágy nincs, bennem ezek személyesen vagy jönnek, vagy nem, vagy vonzódom személyesen vagy nem, de mivel nekik ehhez vonzalom se kell, meg semmiféle érzelmi töltés, hanem akármilyen random nőket fogdosnának, helyzettől függetlenül, mivel már cseten akarja, igy meg pláne még taszít is az egész. Kiábrándító.)

Ugy készülök randira, hogy megkért arra előre, hogy foghassa a kezem és megcsókoljon. Lesz.rja, hogy randin lesz e vonzalom helyzet vagy nem, vagy kémia vagy bármilyen szikra is. Neki van igy csetes online női képekre ezekszerint. Meg ugye ahogy a többinek is!

Én idegenekhez hozzá se tudnék érni. Ez nálam nem így megy.

Ez miatt már most undorodom is hogy már cseten erre akar rávenni előre, ennyi erővel minden más nőt is.

De ezen gondolkodva ha kifizetné akkor kibírnám valszeg. Elvégre nem halnék bele abba ha megfogja a kezem olyan, aki nekem esetleg mégcsak nem is kell. Vagy talán kibirok egy félperces csókolózást is. Van az a pénz..

De ezt nyilván így egyenesben nem lehet lebeszélni.

Érzelmekből vagy ilyesmikbol belőlem ez nem tud jönni. Mivel az NINCS.

Nyilván, mivel mégcsak nem is láttam élőben sem. És azert se, mert ő mindenféle személyes érzelem vonzalom nelkul akarja ugy, hogy mégcsak nem is látott. Neki elég annyi csak, hogy egy nő a neten. Szal nem érdeklem. Vagy eq ja sincs. Érzelmileg nullák. Es nem olyan érzelmekre gondolok h szerelem, hanem pl az a bizsergés mikor flörtölsz, vagy mikor vonzódsz, vagy mikor izgi a helyzet, vagy izzik a levegő, nekik ez nem kell, hanem már cseten/telon szóban "zaklat" kéretlen a "fogdosással".

Hogy lehet ilyeneket levenni? Nyilván ugy nem lehet, hogy ha megfogod a kezem az x ft..

Egyéb ötlet kéne.

#üzlet #idegen taperolás fogdosás
tegnapelőtt 08:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Simán írd meg, hogy persze, de te tarifás csaj vagy, úgyhogy kápéval készüljön a randira :DDD
tegnapelőtt 08:55
 2/32 A kérdező kommentje:

Na nyilván nem lehet ezt így.

De valamit valamiért.

tegnapelőtt 09:10
 3/32 A kérdező kommentje:

Szoval ne várja már azt hogy csak mert randira hivott, ill mert kegyeskedett megjelenni, én akkor kézfogással csókokkal tartozom. Csak ennyiért.

Nagyon durva volt hogy lebeszéljük a találkozót, és én azt tervezem hova menjünk hogy ne fagyjunk szét, ellenben ő azt hogy de majd megfoghatom a kezed megcsókolhatlak? Es a csókolózást kell lebeszélni randi elott!

Majdnem rávágram a telefont de próbáltam elviccelni az egészet mivel köpni nyelni se tudtam.

tegnapelőtt 09:13
 4/32 A kérdező kommentje:

Ja azt mondtam nemtom te akarnád e, mert tuti hagymás lesz a reggelim. Gondold még ezt át. Aztán ezen viccelődtünk hogy hoz nekem 2 csomag rágót.

De etzol függetlenül kiábrándított ez is. Ahogy a többi hasonlo is kiszokott ábránditani. Ilyenkor szinte már csak azért jelenek meg randin mert alapbol ott leszek amugyis. Általában ugy adok randikat ha épp amugyis dolgom van arra. Másképp nem.

tegnapelőtt 09:18
 5/32 anonim ***** válasza:
85%

Akkor most az a kérdés, hogy prostituálódj-e?

Nem tudom milyen oldalakon csevegsz, vagy lehet kihívóbb fotók vannak rólad fenn társkeresőn (azt érdemes lenne valami szolidabbra cserélni), hogy rögtön ezzel jönnek.

Aki ezt hozza elő, attól el kell köszönni és kész, vége az ismerkedésnek.

tegnapelőtt 09:19
 6/32 anonim ***** válasza:
82%
Aki ilyet akar az amatőr idióta. De a te hozzáálásod sem normális/szimpatikus. Ha rögtön a pénz jutott eszedbe akkor valószínűleg anyagias vagy/lehúzós amúgy is.
tegnapelőtt 09:26
 7/32 A kérdező kommentje:

Nem rögtön ezzel jönnek! Írtam hogy online már rengeteget csetelünk videocset is megy szinte már online társam pasim csak még nem találkoztunk.

A randik előtt altalában ismerkedés cset van, ki kicsoda mit keres van aki az egész életét is elmondja naponta hív, meg stb. Beszélgetések csetek. Meg altalában szinte mindenki fix díjas így képesek órákra is hívogatni telon. Vele is úgy kezdtük, hogy 2 órakon át beszélünk ha hív.

Az az egy fogott meg benne amugy de az nagyon, hogy simán le is lehet vele tenni a telefont. Ha azt mondom most már alszok vagy most mentem vacsizni, akkor nem sértődik nem hisztizik nem zaklat hanem siman lazán elköszön! (Mást már megesett hogy le is tiltottam olyan miatt hogy balhézott azon hogy le akartam tenni a telefont, mert már aludni akartam.)De azonnal hív ha akarom, alapvetoen másban is lehet rá számitani mindig. Alapvetoen is ad egy biztonsagérzést pl le se lép soha. Nem nőzik csajozik hanem ugy elvan otthon nő nélkul is évekig is, nem az a bulizos nőzős haverozós tipus. Szilveszterkor is velem volt online egyfolytában.

Meg ugye nincs normális eddig még nem találtam.

Ma már megalkuvásra megyek mert ha mindenkit csak tiltok offolok állandoan, egyedul halok meg is. Valahol engedni is kéne.

Addig meg el is szórakozhatok az ilyenekkel. Hogy megérje..

tegnapelőtt 09:35
 8/32 A kérdező kommentje:
6 jartam már munkanelkulivel drogossal is. Nem az anyagiakat nézem. Na akkor most biztos nagyot nőttem a szemedben.
tegnapelőtt 09:36
 9/32 anonim ***** válasza:
88%

Amennyire tudod fo.sni a szót, ez nem lehet probléma.

Készíts listát és küldd át chaten, pl.

Kèzfogàs 5500 Ft,

Simogatás 7000 Ft,

Csók 10 300 Ft

Stb.

tegnapelőtt 09:37
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Isten mentes meg az ilyen felfogású nőktől. 😄
tegnapelőtt 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!