Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz a nők egy nagy része nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a nők egy nagy része nem jön össze olyan hapsival akivel akinek külsejevel nem lehet dicsekedni ismerősök, barátnők előtt ha nem illik bele a trendbe?

Figyelt kérdés
jan. 2. 00:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%

20

Az általánosítás, mint ahogy a nevében is benne van, általános jelenség, nem látok benne semmi problémát. Nem az egész női társadalomról írtam, általánosságban írtam jellemzéseket a nőkről. Ha te ezt magadénak érzed, ott nyilvánvalóan sikerült beletalálnom valamibe.

A többire csak azért nem reagálok, mert képtelen vagy szöveget értelmezni és csak addig csavarod a dolgokat, míg számodra pozitív végkifejlet nem jön ki.

Ettől függetlenül ajánlom figyelmedbe a kérdés elolvasását, és annak tükrében értelmezni a leírtakat. Így amit a bántalmazó kapcsolatokról írtál, egyáltalán nem helyén való és nem kapcsolódik a kérdéshez.

Tehát te vagy az, aki idejöttél úgy alakítani a dolgokat, hogy te vagy a hős nő, aki összeállt valakivel és meghízott és ugyanannyit keres, blabla. Csakhogy nem ez volt a kérdés.

A kérdés a nők nagyrészéről szólt, nem az egészéről, mint ahogy én sem a nők egészéről írtam, hanem a nőtársadalom részéről.

Nekem semmi bajom és problémám a nőkkel, tényeket írtam le, de ha ennyire magadénak érzed ezt az írásomat, valószínű rád férne egy pszichoterápia. Tudod, az önreflexió sosem árt.

jan. 2. 12:04
 22/30 anonim ***** válasza:
Ha mások véleményére hallgattam volna, sosem mentem volna férjhez.
jan. 2. 12:11
 23/30 anonim ***** válasza:

#21 értem. Akkor nem kapok választ a kérdéseimre, valamint az általad felhozott valótlanságoknak a megkérdőjelezését irrelevánsnak gondolod. Ezért nem is reagálsz rá.

Rendben, hazudj még tovább kedves incelkém, majd egyszer megkeseredsz annyira a nőgyűlöletben, hogy esetleg elgondolkodj magadon. Ha nem, egy (potenciális) férfival kevesebb. Azért annyira nem nagy kár érted.

jan. 2. 16:17
 24/30 anonim ***** válasza:

23

Továbbra is javaslom a kérdés elolvasását, értelmezését, és kontextusban értelmezni az általam leírtakat. Sajnálom, hogy felnőtt ember létedre nem vagy képes szöveget értelmezni.

Azt is megismétlem, hogy nem vagyok sem incel, sem nőgyűlölő, semmi bajom nincs a nőkkel.

De elég szomorú, hogy egy általános iskolás 5. osztályos elsőre meg tudja érteni az egyszerű mondatokat, neked mindent 2x kell leírni, mert értetlen vagy.

Te egy besavanyodott feminista nő vagy, viszont veled ellentétben én nem szoktam a hozzád hasonlók szintjére lesüllyedni, én nem fogok anyázni sem mint ahogyan te tetted, tehát rossz ajtón kopogtatsz.

De örülök hogy írtál, tökéletesen reprezentálod azokat a nőket akikről írtam. Azért vagy ilyen ideges, mert széltében-hosszában illik rád az a bizonyos kabát :=)

jan. 2. 16:24
 25/30 anonim ***** válasza:

#24 nem talált be :) az az idegesítő, hogy az olyan incelek mint te az egész női társadalomra károgtok (te is, hiába próbálod fölényesen tagadni, de ebbe a harcba nem megyek bele, mert neked sokkal nagyobb a rutinod, mint nekem:)), és ezek alapján vagyok olyan bűnökért elítélve, amiket el sem követtem.

Téged is ugyanúgy zavar, ha a férfiak egészére mondanak értékítéletet (persze most erre megint jön egy fölényes valasz, hogy nem, te akkora übermensch vagy, hogy te ezeket soha nem veszed magadra, mert te nem ilyen vagy. Igenigenperszepersze)

Egy nőgyűlölő incel vagy. Hiába tagadod. A válaszod fröcsögött a negatív általánosítástól.

Fordítva így hangzana: minden férfi egy buta, agressziv, birtokló ember, akinek a nők csak cselédnek jók. De amúgy én nem utálom a férfiakat!

:D hát nem nevetséges? Dehogynem.

A femináxizmust elítélem (mivel én TÉNYLEG nem utálom a férfiakat :)), viszont valóban feminista vagyok, ezt nem vitatom. Ha te viszont eliteled a frminizmust, akkor valóban egy nő gyűlölő incel vagy csupán :)

jan. 2. 16:33
 26/30 anonim ***** válasza:
17%

Tényleg javaslom a szövegértelmezés gyakorlását.

Már kétszer leírtam, tehát akkor harmadjára: nem a nőtársadalom egészéről, hanem egy részéről írtam (amibe te is beletartozol, azért vagy ilyen kis vehemens :)).

Fordítva valóban így hangzana tőled, csak te a férfi társadalom egészéről írsz, hiszen azt írtad minden férfi..., én ilyet nem írtam sehol, hogy minden nő.

Az a probléma, hogy parttalan vita egy olyan emberrel eszmét cserélni, aki tényleg elemi osztályos feladatokat, mint az egyszerű szöveg értelmezése, nem tud megugrani.

Javaslom vegyél pár órát egy általános iskolás 5. osztályossal, és ha már jobban fog menni a nyelvtan ezen része, szívesen folytatom veled ezt a csodás eszmecserét.

Addig viszont ha nem haragszol, nem igazán szeretnék értelmi szinten egy alsós kisiskolás szintjén lévő nővel társalogni. Erre vannak kiváló szakemberek, a diszlexiát érdemes kezelni, az írásod további részére pedig ahogy már jeleztem, egy pszichoterápia esetleg hatásos lehet.

jan. 2. 16:49
 27/30 anonim ***** válasza:
34%

"a nők" ugyanazt jelenti, mint "minden nő". De ezt én sem fogom elmondani többször és nem azért, mert nem érted, hanem mert nagyon is érted. :)

Egyébként azzal egyetértek, hogy fejezzük be a vitát, hiszen nincs értelme, ha nem válaszolsz a kérdéseimre, nyilván azért nem, mert tudod, hogy igazam van. De rendes incelként jobb mindent tagadni.

jan. 2. 16:54
 28/30 anonim ***** válasza:

27

Mivel a nyelvtan nagyon sötét erdő számodra, így a szavak jelentésébe nem mennék bele.

Én csak nevetek, de tetszik, hogy te vagy az egyetlen akire ennyire illik ez a kabát.

Hála istennek azért vannak normális nők is, (nem, nem minden nő, és te sem tartozol bele), viszont nem csodálom, hogy a párod így elhanyagolta magát melletted, csodálom ha van egyáltalán életkedve.

Nincs férfi aki ne dobná le az ékszíjat egy ilyen nő mellett 😀

jan. 2. 17:05
 29/30 anonim ***** válasza:
52%

Én ezt miért fordítva látom?!

Pont, hogy a férfiak nagyobb része ilyen. Már megbocsáss.

jan. 3. 22:04
 30/30 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátnőim, de akkor sem érdekelt a véleményük, amikor voltak.
tegnapelőtt 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!