Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz a nők egy nagy része nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a nők egy nagy része nem jön össze olyan hapsival akivel akinek külsejevel nem lehet dicsekedni ismerősök, barátnők előtt ha nem illik bele a trendbe?

Figyelt kérdés
jan. 2. 00:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%
Így van
jan. 2. 06:31
 12/30 anonim ***** válasza:
24%

Persze, annyi dicsekedni való férfi van ebben az országban, hogy minden nőnek jut kettő is :D

Max. a tiniket érdekli mások véleménye, felnőtt ember leszarja.

jan. 2. 06:46
 13/30 anonim ***** válasza:
27%
Akkor a nők 90 százaléka fixen szingli lenne örökre😂😂
jan. 2. 07:54
 14/30 anonim ***** válasza:
26%
Egy nő sem jön össze ilyen hapsival, hacsak az illető nincs tele pénzzel.
jan. 2. 08:02
 15/30 anonim ***** válasza:
49%

Azok a nők akik kételkednek ebben és azt mondják, hogy ezt egyébként a férfiak csinálják, azoknak ajánlom figyelmébe a Redditet, ahol heti szinten minimum 3! kérdés születik nőktől, amiben azt ecsetelik, hogy ilyen-olyan a pasijuk és mit csináljanak.

Tegnap egy csaj írta ki, hogy szenteste a barátja majdnem elp.csázta, és nagyon tanácstalan most.

Múlt héten olyan kérdést írt ki egy nő, hogy a pasija k.rva igénytelen, van hogy 2 napig fogat se most.

Valakivel még az üzemanyagot is elfelezteti a keves úriember, de úgy néz ki ez is belefér, mert legalább a barátnők szerint is helyes pasi.

Ilyen és ehhez hasonló kérdések születnek.

A nők 100x felszínesebbek mint a férfiak, nem maguknak, hanem az insta követőknek meg a barátnőknek keresnek párt, akivel lehet dicsekedni. Mert jól néz ki, vagy mert pénzes, vagy mert cége van, stb.

Az sem véletlen, hogy egy férfi zokszó nélkül összeállna egy olyan nővel is, aki mondjuk a McDonald's-ban vagy egy trafikban dolgozik, míg a nőknék a társadalmi státusz benne van az első 3 preferenciában párkeresés terén, akkor is, ha maga a nő sincs magas(abb) társadalmi státuszban. Mert természetesen semmi probléma nincs azzal, ha egy orvos/ügyvéd/felsővezető nő elvárja, hogy egy férfi keressen minimum nettó 800.000-et, de amikor a szolis Julcsa is ezt várja el úgy, hogy ő maga keres nettó 180-at heti 3 napban 4 órában, az azért kicsit vicces.

Nem a férfiak szoktak ugrálni a magasság témán sem, hanem a nők. 160 centis kerti törpék pofáznak arról, hogy egy férfinak 180 centinek kell lenni minimum, bizonyára ez adja meg a boldogságot az életben, véletlenül sem arról van szó, hogy Tiktokon meg Instagramon összeszedte hogy az a trendi, ha egy férfi magas. Természetesen itt sem az a probléma, ha egy 175 centis nő azt mondja, hogy egy férfi legyen minimum 180 centi.

A nők szerint k.rva gáz és nem is férfi az, aki 25 évesen otthon lakik a szüleivel, mamahoteles, mondják úgy, hogy ők maguk sem tartottak fent életükben egyedül 1 albérletet, ugyanúgy otthon laknak a mamánál vagy cuccoltak át az éppen aktuális kandúrhoz, de egy férfi minimum lakjon albérletben vagy legyen ingatlanja. Máskülönben kiröhögnék a barátnők bizonyára.

Ennyit a nőkről meg a felszínességről.

Bármilyen online társkeresőn az első kérdések közé tartozik a nőktől, hogy mit dolgozol, meg mennyit keresel, kivel élsz, meg hogy nézel ki. Az hogy ki vagy, meg mit szeretsz, meg mik a céljaid az nem számít. Majd ha megugrottad ezeket a társadalmi és barátnők által felállított elvárásokat, majd rátér esetleg arra is, hogy és amúgy hogy hívnak.

Az sem véletlen, hogy a bántalmazó kapcsolatokban (legyen az bármilyen jellegű), 90%-ban nők az elszenvedők. Erre természetesen a legegyszerűbb magyarázat az, hogy "mert rohadt szemét g.cik a férfiak", és igen, rengeteg férfi valóban az. Ez tény.

De pontosan azért kerülnek a nők ilyen arányba bántalmazó kapcsolatba és maradnak is benne, mert megalkudnak olyan emberekkel is, akiről már az első pillanatban lerí hogy nem lesz jó és ultra gáz a férfi, de nem baj, mert legalább jól néz ki, meg jól keres.

Igaz hogy naponta elveri a Józsi, dehát olyan szép ez a ház, a világ dőlne össze ha valakivel albérletben kellene élni mint a normális emberek többsége. Túlságosan proli.

Az online társkeresőkön is minden nő ugyanazt az 1-2%-ot akarja kifogni magának, mint a többi. Nem baj ha egy tróger az illető, de izmos, meg csak nyaralós-tengerpartos fotói vannak. Csak alig a hiúság vására.

Egy átlagos férfi meg 1 hónap után 0 match-csel hagyja abba az online társkeresősdit, mert nem kell a kutyának se.

De ugye a férfiak a szemetek meg a számítók. Rendben.

jan. 2. 08:11
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Az nem jut eszetekbe, hogy azért nem jönnek össze vele, mert NEKIK nem tetszik?
jan. 2. 08:19
 17/30 anonim ***** válasza:
55%

16

Van egy mondás, miszerint ha meg akarsz kapni egy csajt, akkor nem a nőt kell lenyűgöznöd, hanem a barátnőit. Ha az meg van, tiéd lesz a csaj. Ez nem alaptalan mondás.

Hála istennek elég nagy baráti társaságom van, dolgoztam sokat nők között is.

Ha egy férfinak alakulóban van egy csajjal valami, a baráti társaság szupportív, függetlenül attól, hogy a csaj lehet éppenséggel nem a legszebb, picit elhízott vagy akármi. De mindig jönnek a tippek a férfiaktól, hogy vidd el ide, menjetek oda, tök jó, hogy ilyen jól alakul a csajjal a téma, stb.

Ugyanez a női társaságban úgy szokott történni, hogy beszámol róla a csaj, aztán a barátnők kezdik el, hogy hogy néz már ki, meg mekkora a f.sza, meg milyen kocsija van, meg úristen ez egy csóró, stb...

Mint ahogy az sem véletlen, hogy a nők maguk is beszámolnak róla, hogy a nők 100x szemetebbek mint a férfiak, sok lánynak gyerekkorban is szinte csak fiú barátai vannak, mert már gyerekkorban elkezdődik a mások alázása, kipofázása a hátuk mögött a lányok körében.

Egy baráti társágban 100x jellemzőbb a nők között kipofázni, hogy ez ilyen meg olyan, mint férfiak között.

jan. 2. 08:34
 18/30 anonim ***** válasza:
55%

17

Ez mondjuk igaz. Engem offolt már egy csaj kb 8 évvel ezelőtt azért mert a barátnői, anyukája stb szerint csúnya vagyok meg csak egy átlag melós. Vita alatt kiderült hogy ez volt a háttérben.

jan. 2. 09:14
 19/30 anonim ***** válasza:
14%
Igen, legyèl max 60 kilós, min. 190 centi magas, jó genetikàjú, helyes, alul felnyírt, felül böngyöri hajú, 16 -20 èves tinifiú, vagy idősebben ragadj meg ezen a szinten. Mellé min. 1.5 milliós fizu több százmilliós villák világszerte, Lambo, Ferrari, trópusi nyaralás havonta.
jan. 2. 10:10
 20/30 anonim ***** válasza:
44%

Azigen, #15, nem semmi vagy...

A nők ezt teszik, a nők így gondolkodnak... A lényeg, hogy ne általánosítsunk, igaz? :) azt hittem, hogy van egy kép magamról, de ezek szerint nincs. Hiszen jöttél te, és felvilágosítottál arról, milyen egy utolsó szemétláda is vagy csak azért, mert nőnek születtem.

A párommal is azért maradtam együtt, miután 40 kg-ot hízott, mert... Na, ezt nem tudtam meg. Miért maradtam a párommal együtt, miután meghízott? Mond el kérlek, te mindent tudsz rólam, a gondolataimrol, a tetteim miértjéről! Ja, és a párommal kb ugyanannyit keresünk, én néha többet, ha túlórázok. Tehát nem a pénz miatt. Na várom a választ. Ennél jobban nem kell megismerj, hiszen a nőkről te már mindent tudsz, ezt is meg fogod neked magyarázni és nyilván egy nagyon gonosz tett áll emögött. Mármint amiért a párommal maradtam úgyis, hogy a barátnőim pl csak hüledeztek, mennyire kövér lett a drágám. Na, akkor ezt írd meg.

A másik: te a redditen ismerted meg a női nemet vagy esetleg élőben is beszéltél néhánnyal? Ha esetleg élőben is, biztos vagyok benne, hogy mind buta, alávaló féreg volt, természetesen az édesanyáddal együtt. Valamint amikor odaírja egy nő, hogy vannak bajok a pasijával, minden alkalommal megindokolja, hogy azért marad vele, mert amúgy olyan szexi? Nem lehet, hogy más oka van? Mondjuk, hogy szereti? Csak kérdezem, habár elég szemtelen kérdés, tudom, remélem nem akarsz emiatt megkeresni és elverni, mert csak akkor nem jelentelek fel, ha kicsit is jól nézel ki. Meg ha 180 cm felett vagy, természetesen. Az én alávaló, kertitörpe jellemem csak ennyire képes.

Na de azon azért elkerekedett a szemem, hogy a bántalmazó kapcsolatokból is azt a tudást halmoztad össze, hogy a nők a férgek. Meglepő, hogy a pszichológia egyes mélységeit te ilyen könnyen feloldottad, gratulálok! Nincsenek gyerekkori minták (ja de említetted tiktok és instagramm trendeket össze tudunk szedni arról, milyen ferfi kell nekünk), sem traumák, amik a tudatalattinkba égve tovább kinoznak minket és amihez évekig tartó terápia kell, hogy elengedjük. Csak felszinesség van, megoldottad. Szerintem ezt jobb lesz, ha levédeted és felveted, mint ötletet doktorit végzett pszichológusoknak. Biztosan a homlokukra csapnak, hogy "erre nem is gondoltam, b@zmeg!" Lehet Nobel dijat is kapsz.

Nos, mindent összevetve, mivel te úgy gondolod, hogy minden nőt a felszinesség hajt, el se tudod képzelni, hogy vannak érzelmeik, traumákon alapuló kapcsolatokra is azt mondod, hogy csak a külső miatt marad benne a nő (aki egy alávaló féreg), ezért hidd el barátom, te vagy itt a legfelszinesebb, nőgyűlölő alávaló incel, aki nagyobb hisztis phicsa mint bármelyik nő, akit valaha is megismertem. Itt te vagy az, aki a külsőnél nem lát többet, aki nem tud rétegelten gondolodni és incelségedet eredményesen azzal bizonyítod, hogy BÁRMILYEN tényt képes vagy úgy alakítani, hogy a nök jöjjenek ki belőle rosszul.

Tény, hogy tényleg nagyon sok szipirtyó nő létezik, de csak tippelem, hogy kb ugyanannyi, mint férfi :)

jan. 2. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!