Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság egy endomorf férfinak egyszerűen nem jut nő, bezzeg egy endomorf nő is effektíve válogathat a férfiak közül?

Figyelt kérdés

[link]

A mezomorf férfi a favorit, de az ektomorf is labdába tud rúgni bizonyos nőknél, akik a vékony pasikra buknak, de egy endomorf férfi (egy tipikus "beles", "bélpoklos") az egyszerűen senkinek sem kell a mai világban. Bezzeg egy endomorf nőre külön szót is alkottunk: teltkarcsú. Meg különböző szövegek is vannak rájuk, hogy legalább van mit fogni rajta, meg hogy csak a kutyák játszadoznak a csontokkal. Egy a lényeg: a valóságban egy endomorf nő is válogathat a férfiak közül ha kiteszi magát egy társkeresőre, vagy akár élőben is, egy endomorf férfi meg egy dagadt disznó. Hacsak nincs annyi pénze mint Mészárosnak.

Miért van ez így? Régebben mindenkinek jutott nő 1-2 generációval felettünk most meg.. mi történt?

jan. 1. 20:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%
Én, régen vékony, most átlag testalkatú nőként kifejezetten szerettem a "mackós" testalkatot. Szóval itt dől meg a teóriád. (És bocs, de szép is vagyok, még mielőtt...😉)
jan. 1. 23:00
 22/27 anonim ***** válasza:
13%

20 Te hol olvastad az irásomban hogy a kórosan vékony nőket istenitem?

Miért kell mindent végletesen kiforgatni..

Direkt nem akartam eddig látatlanban számokkal dobálozni mint magasság súly. Vegyünk egy átlag magas magyar nőt legyen 168 cm hozzá, és tessék súlycsoportok:

-4o-50 kg: nagyon sovány

-50-60 kg: átlagos

-60-65 kg: itt már lehet sportosan izmos vagy telt karcsú

-65-70 kg: enyhén molett

-70-80 kg: közepesen molett

-80 kg+: kövér

A csontozat erőssége, izomzat és sok egyéb dolog befolyásolja még ezt. Például Marilyn Monroe súlya 166 cm-hez meglepően például csak 52-54 között mozgott (na ez is annyira hihető mint az orosz katonai veszteségek) fogalmazzunk úgy hogy ennyit mondtak be.

[link]

jan. 1. 23:12
 23/27 anonim ***** válasza:
11%
21 Egy fecske nem csinál nyarat.
jan. 1. 23:13
 24/27 anonim ***** válasza:
75%

"ha "sikeres" lennél a nőknél, nem lennél itt..."

Na, majd leközelebb én is ezt mondom a fúde egészséges, tökéletes kapcsolatukkal/házaságukkal flexelő itteni nőknek. :)

Vagy az úgy már nem ér?

jan. 2. 00:38
 25/27 anonim ***** válasza:

Meg mi az hogy nem lenne itt?

Amikor mindenki a telefonját nyomkodja orrba-szájba két szex között is fel lehet jönni ide, két perc vagy annyi se ideirni valamit meg elolvasni a többit, nem a Sátántangót kezdi el nézni...

jan. 2. 00:56
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Mi ez a bezzeg a nők...?

Az itt síró incelekben semmi férfiasság nincs öregem.

Arról nem is beszélve, hogy amit írsz, az nem igaz, ugyanis rengeteg pocakos ismerősöm sikeres a csajozásban vagy már van nőjük egy ideje.

Ahelyett, hogy megpróbálnál lefogyni, nap nap után folyamatosan írod ki az ehhez hasonlatos kérdéseidet.

Én kövér nőként nem sírok ennyit, mint te, pedig mindenhol, még ez alatt a kérdés alatt is le vagyunk szólva. Mondjuk most teszek a súlyom ellen, de amikor nem tettem semmit, akkor sem sírtam. Kövér vagyok ? Igen. Én hibám? Enyém. Mások hibája, hogy nem jövök be nekik? Nem.

Ennyi.

A másik, a nők is hisztizhetnének, hogy bezzeg a férfiak bárhogy nézhetnek ki, ha jó a dumájuk, magabiztosak, sok nőt megkaphatnak.

A nőknél nem igazán fontos a belső, csak a külső.

Na? Ez így jó lesz?

jan. 2. 04:24
 27/27 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező na és mi a probléma? Diéta és sport! Legyél vékony férfi ha ez kell a nőknek.
jan. 2. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!