Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság egy endomorf férfinak egyszerűen nem jut nő, bezzeg egy endomorf nő is effektíve válogathat a férfiak közül?
A mezomorf férfi a favorit, de az ektomorf is labdába tud rúgni bizonyos nőknél, akik a vékony pasikra buknak, de egy endomorf férfi (egy tipikus "beles", "bélpoklos") az egyszerűen senkinek sem kell a mai világban. Bezzeg egy endomorf nőre külön szót is alkottunk: teltkarcsú. Meg különböző szövegek is vannak rájuk, hogy legalább van mit fogni rajta, meg hogy csak a kutyák játszadoznak a csontokkal. Egy a lényeg: a valóságban egy endomorf nő is válogathat a férfiak közül ha kiteszi magát egy társkeresőre, vagy akár élőben is, egy endomorf férfi meg egy dagadt disznó. Hacsak nincs annyi pénze mint Mészárosnak.
Miért van ez így? Régebben mindenkinek jutott nő 1-2 generációval felettünk most meg.. mi történt?
És ha én amúgy sikeres vagyok a nőknél de látom az árnyoldalát a dolognak ami nagyobb mint a napos oldal akkor mi vagyok?
Tudom! Akkor jön ez a duma hogy vagy hazudok vagy mindig rossz nőkkel kerülök kapcsolatba akik az instán mutogatják magukat. Annyira egyszerűek vagytok hogy tényleg sok incel-nek mondott férfiba több értelem szorult csak néha túltolják ők is de amúgy rávilágitanak egy másik nézőpontból teljesen valós dolgokra.
#11 ha "sikeres" lennél a nőknél, nem lennél itt...
bár ez a "sikeres a nőknél" pont ugyanolyan idióta megfoghatatlan fogalom, mint a "top pasi", a "chad", a "top kategóriás nő", meg hasonló baromságok. Ha tényleg sikeres lennél, akkor lenne egy odaadó feleséged, akivel funkcionális, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnél. Legalábbis számomra meg a legtöbb felnőtt nő számára ezt jelenti a "sikeres" férfi. Nem azt, hogy három nőt be tudtál fűzni szexre a tinderen.
A Willendorfi Vénusz? Az ilyen modern dolog? Rubens nőalakjai?
A nagy mell, nagy fenék sok férfinak vonzó, mióta világ a világ. Nem mindenki 250 kiló, de egy 60-70 kilós, átlagos magasságú nő sokaknak tetszik. Egy alacsony, duci, bögyös-faros még többeknek.
Miért kell ezt úgy beállítani, mint egy beteg fétist?
Akinek csak a 20 alatti, éppen felnőtt lányok jönnek be, az is fétis. Az is, ha valakinek csak a vékony, feszes test. Vagy a csupasz babapunci. Ezeket ma mégis mindenki teljesen elfogadta, mintha az lenne a normális, hogy egy felnőtt nő mindenhol szőrtelen. A szőrös a fétis.
15 Te normális felnőtt férfi vagy? Honnan tudod hogy ki mitől érzi magát sikeresnek?
13 Hát igen a múlt megszépiti az emlékeket.
Akkoriban a kövérség volt a jólét szimbóluma amikor ez a vénusz szobor készült, nem arról van szó hogy az a kövér test szexi hanem forditott logika alapján nézd, a jólét volt a szexi amitől akkoriban igy eltudott hizni. Pláne ha még matriarchiális társadalmi berendezkedésről is beszélünk. Ez megmaradt az őskor utáni későbbi korokban is, amikor az élelemhez jutás még nem volt ennyire egyszerű mint ma. Nem kell ezekre feltétlen a nő test szexszimbólumként való ábrázolásaként tekinteni, egyszerűen a jólét szimbóluma volt a kövérség /férfi ábrázolásban is/. A reneszánsz, barokk korszak pufók angyalkái sem szexszimbólumok voltak hanem a mennyei jólétet szimbolizálták. Az elmaradott afrikai törzseknél jellemző ez, olyannyira hogy a fekete kontinensen még mindig a telt nők a favoritok a néger férfiak körében...ezzel szerintem sokat elmondtam.
#16 maradjunk annyiban, hogy több éves pszichológiai tanulmányaimnak köszönhetően elég könnyen meg tudom mondani, hogy mi számít egészségesnek és mi nem.
De ehhez nem kell semmilyen szakképzés, józan paraszti ésszel meg tudod állapítani.
Nem tudom, hogy a férfiak miért választanak ilyen nőt maguknak, felteszem, hogy van aki erre a gerjed...
Engem kifejezetten taszítanak a bélpoklos pasik. Rögtön az ugrik be róluk, hogy mennyire nem adnak magukra, hogy minden egyes nap a gyomruk győzedelmeskedik felettük és csak a kaja körül forog az életük. Számomra fontos,hogy egy férfi adjon magára, az egészségére. Ennyi.
17 Magadnak mondtál ellent.
Többéves képzésnek köszönhetően meg tudod állapitani hogy mi számit egészségesnek, de közben elég lett volna a józan paraszti ész is.
Akkor minek hoztad fel a többéves pszicho képzést (?) Jólesik még igy anonim módon is fényezni magadnak az egód a tanulmányaiddal (?)
#9 Nem igénytelen és hájas az a nő, aki nem kórosan sovány.Te is kicsit buta vagy, ez a probléma.
Attól, hogy neked az tetszik, ha egy nő a lehető legsoványabb, attól még nem hájas és igénytelen az a nő, akinek egészséges súlya van orvostanilag.
Ha mondjuk egy nő egészséges súlya x magassághoz viszonyítva 50-65 kg között van, akkor nem hájas és nem igénytelen a nő 65 kg-osan sem, mert teljesen normális, egészséges a súlya.Hogy neked 50 kg-osan tetszene, az a te ízlésed.
Attól nem kell keverni a szezont a fazonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!