Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felső kategóriás 35 éves pasinak könnyen lehet 18 éves barátnője?
Ez a korkülönbség még mindig semmi ahhoz képest, hogy milyen korkülönbségek vannak. Kunhalas polgármestere például 78 évesen vett feleségül egy 18 éves lányt:
És állítólag ő már a sokadik 25 alatti nője volt így 70 fölött is.
Tehát a minőségi férfiak azok igenis nagyvonalúak a korkülönbséggel, és bőven lejjebb mennek. Ha teljesen őszinte akarok lenni magammal, akkor engem a legjobban a most érettségiző 18 éves nők vonzanak a legjobban. Ahogy mennek felfelé a kor előrehaladtával a nők, egyre kevésbé vonzanak.
Felső polcos férfiként (egzisztencia, külső), mehetek a 18 éves csajokra nyugodtan?
Jo hulye vagy! Ha csak az atlagot megutned mar megkurtal volna annyi kiscsajt hogy mar meg is untad volna oket es reg rajottel volna hogy a tinik nem lehetnek az eletcelod!
Te alsokategorias barom vagy semmi mas!
Noha én már úgy három évvel elmúltam tizennyolc, próbálkoztak nálam már akkor is idősebb férfiak. A te korosztályodat marha öregnek tartottam magamhoz képest, szóba sem álltam a huszonöt fölötti férfiakkal. Még most sem tudnék elképzelni magam mellé egy harmincöt körüli pasit, nemhogy akkor. Más tervek, más célok, más elképzelések. Ha rendes kapcsolatra vágynál, azt mondanám, felejtsd el, de neked nyilván nem az a cél. És vedd figyelembe, hogy egy tizennyolc éves lány (igen lány, nem nő) elsődlegesen az egzisztenciád miatt fog veled lenni, szeretetet, szerelmet ne nagyon remélj. Persze, lehetnek érzelmek, de ez akkor sem lennétek egyenlő felek ebben a kapcsolatban.
Illetve, remélem tudatában vagy, hogy a tizennyolc éves is meg fog öregedni. Mi a terv? Majd lecseréled, ha betöltötte a huszonhármat?
30-as pasi vagyok, volt 18 éves baratnőm.
Nem mondanám magam felsőkategóriásnak jelenleg, és gazdag sem vagyok. Sőt: volt olyan eset, hogy a lány akart nekem pénzt adni, de nem fogadtam el.
Az egész arra jó volt jó, hogy megerősítse bennem azt, hogy egy fiatal nő érzelmei őszintébbek, míg egy kb. velem egykorú 30-as nő viszont akár azt is nézhette volna, hogy mennyi pénzem van.
A különbség egyébként nem az, hogy a 18 éves csajszi elnézi, ha egy pasinak nincs egzisztenciája, hanem az, hogy ő megértette, hogy egzisztenciát akarok építeni. Hitt bennem, és adott időt. Egy 30-as nő viszont kevesebb eséllyel várna arra, hogy meggazdagodjak, inkább fog magának egy pénzes pasit.
Egyébként nálam 18 az alsó korhatár, az alatt nem járnék lányokkal. A felső korhatár meg 50.
Persze, hogy nem működött.
Ő hitt benne, hogy működni fog, én azonban nem. Számoltam is azzal, hogy szét fogunk menni, csak az idővonalban csúsztam el, mert hamarabb vége lett, mint hittem volna.
De jobb így. Sokat tanultunk egymástól, mindkettőnk életére nagy hatással volt a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!