Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy felső kategóriás 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felső kategóriás 35 éves pasinak könnyen lehet 18 éves barátnője?

Figyelt kérdés

Ez a korkülönbség még mindig semmi ahhoz képest, hogy milyen korkülönbségek vannak. Kunhalas polgármestere például 78 évesen vett feleségül egy 18 éves lányt:

[link]

És állítólag ő már a sokadik 25 alatti nője volt így 70 fölött is.

Tehát a minőségi férfiak azok igenis nagyvonalúak a korkülönbséggel, és bőven lejjebb mennek. Ha teljesen őszinte akarok lenni magammal, akkor engem a legjobban a most érettségiző 18 éves nők vonzanak a legjobban. Ahogy mennek felfelé a kor előrehaladtával a nők, egyre kevésbé vonzanak.

Felső polcos férfiként (egzisztencia, külső), mehetek a 18 éves csajokra nyugodtan?

jan. 1. 19:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
ha te tényleg "felső polcos" pasi volnál, akkor nem egy noname oldalon kellene kérdezned, hogy kinél rúghatsz labdába + emellett engedélyt se kellene kérned erre noname emberektől.
jan. 1. 19:22
 2/20 Noren1989 ***** válasza:
93%
Olyan nyugodtan mehetsz, ahogy én a wc-re. Sosem tudni, mi sül ki belőle.
jan. 1. 19:23
 3/20 anonim ***** válasza:
18%

Most leszek 33 a baratnom 18.

Csak kulso szempontjabol vagyok "felso polcos", egzitencia teren nem, de azert van egy jo autom es jo ruhaim/kiegeszitoim illetve tudom ot ide-oda vinni.

jan. 1. 19:24
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

nem... egy valóban felsőkategóriás 35 éves rá se néz egy 18 évesre, mint nőre, mert egy 18 éves még gyerek hozzá...

ha ránéz, akkor ott vmi bibi van.

jan. 1. 19:28
 5/20 anonim ***** válasza:
8%
3-as vagyok: koszonom kedves 30-as nok hogy mindenki lepontozott.
jan. 1. 19:33
 6/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ez már bicskanyitogató, mintha a középkorban élnénk, mikor jön vissza az első éjszaka joga? meg az egyházi tized?

Halkan jegyzem meg jó nagy a magasság különbség is (nem is lepődtem meg hogy fideszes). Ez a lány viszont ezzel a lépéssel egy életre elvágta magát a normális korabeli vagy kicsit idősebb férfiaktól. Ez egy örök negativ bélyeg marad miután elhunyt az öreg.

jan. 1. 19:34
 7/20 A kérdező kommentje:
Látod még Fideszes is, tehát családbarát. Akár még a CSOK-ot is felvehették együtt azóta, hisz egy férfi az olyan mint a jóbor. A korral csak nemesedik.
jan. 1. 19:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Na de ezt ne már, ha nem lenne az aki az öreg ez a lány le se sz.rná. Hogy jöttek össze? Hogy a fenébe lehet ez?

Nálam most vágta el magát örökre ez a párt.

jan. 1. 19:41
 9/20 anonim ***** válasza:
31%

Igen. De azért nem lehet válogatni random a 18 éves csajok között. Azért ha megnézed a linkelt képet a polgi házasságáról, az a csaj egy filctollal rajzolt szemöldökű, k...s műkörmű. átlagoska arcú, enyhén szőkecigány fíling csaj. Nem az Anna-bál szépe meg a topmodellek. Ha neked ez is jó, és tudsz ennyit tejelni neki, mint a polgi (tehát nem úgy vonsz vele párhuzamot, hogy "há' én felső kategóriás vagyok, mert megkeresek 800 nettót és van egy Suzukim"), akkor ilyet tudsz találni. De fel kell készülni, hogy pénzelés nélkül nem lesz veled... max. ha ilyet szedsz össze faluról, akkor picit kevesebbet kell költened, mint egy felsőkategóriás 10/10es csajszira.

Ha kifejezetten gazdag ÉS jóképű is vagy, és fiatalos! is viselkedésre is, aktivitásra is és tudsz természetesen, lazán ismerkedni, akkor szebb 18 éves is összejöhet.

jan. 1. 19:42
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, most olvastam ennek utána. A csajnak 18 évesen van egy 4 éves gyereke tehát jó eséllyel roma, akkor tárgytalan volt a kirohanásom. Szóra sem érdemes az egész igy.
jan. 1. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!