Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet élőben fiatal nőkkel ismerkedni? 32 F
Olyan hely nem volt és soha nem is lesz, ahol sorjában lesznek a fiatal szingli nők, hogy neked csak válogatnod kelljen és ne is kelljen semmilyen effortot beletenni (akkor nem lenne gond annyira, hogy több a férfi a rapidrandin... amúgy kifejezett társkeresős programon mindig több férfi lesz, mert a nők jobban megvannak dugás nélkül, mint a férfiak... ha nem lennének a férfiak ennyire f.agyúak meg nem menne el sok férfi asszonyka mellett fiatalabb nő után koslatni, máris jobbak lennének az arányok).
Én hobbikörökben (mondjuk olyan hobbiknál, amik nem főleg férfiakat érdekelnek - azaz nem CS / Warcraft, horgászat, fegyverklub, háborús klub), kézműves szakkörökben, táncházban (nem suttyódiszkó) próbálkoznék, ha a rapidrandi meg a havervagy rendezvények "áááááá, neeeeeem" kategória.
Erről eszembe jutott egy vicc:
"Nyújtás
- Hát, kedvesem, ezt tudom nyújtani - tárja szét a kezét az ifjú férj.
- Rendben Józsi, akkor kezdd el nyújtani - válaszol az ifjú feleség."
Szilveszterkor ez kérdés?
Facebook-->események
Rengeteg lehetőség van, csak választani kell.
Persze nyilván egyedül nem a legjobb.
Mert miért lenne öreg 32 évesen?
Simán van esélye egy 26-28 éves csajnál, de akár fiatalabbnál is!
Miért kell ezen az oldalon mindenkibe belerúgni?
Sokan csak kötekedni járnak ide, ez tölti fel a szánalmas életüket?
Tapasztalatom szerint az hogy inkább élőben. Vannak ugyan társkereső app-ok , de itt a nőknek (még a már gyerekes kissé elhízottaknak is) akkora az elvárásuk, hogy átlag ember nem felel meg nekik. Biztos van pár rendes is nem mondom, de rengeteg ilyen amit fent írtam.
Jobban kinéző fiatalabbakról meg nem is beszélve. Kb. 50 új pasi próbálkozik be náluk naponta. Igaz ebből 45-nek van párkapcsolata vagy akár családja is, csak egyedülállónak hazudják magukat hátha összejön 1-2 alkalomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!