Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy megvan a kémia a két fél között?
Igazság szerint nem azt, hogy bizsereg egymásra csak úgy használják sokan.
A vonzalom, testi vágy a bizsereg és a kémia pedig a hullámhosszra utal két ember között. Mennyire vagytok szimpatikusak, összepaszolóak.
Van köztük egy olyan vonzalom, egymásra érzés, ami akár külső szemlélőnek is feltűnik.
Ez ilyen vibe, amit érzel.
Szexuális vonzalom (biológiai főleg), magyarán dugni akar mindegyik fél (nagyon) a másikkal.
Csak ki kellett találni ilyen fogyatékos szarságot erre is, holott ez szimpla biológia. Két ember elsődlegesen a külső, aztán illatok, hangok (beszéd) alapján vonzódik egymáshoz, szexelni akarnak.
Ennyire egyszerű.
Én nem értek egyet. Szerintem is a kémia azt jelenti, hogy mennyire eveztek egy csónakban mert kollégák, barátok között is lehet kémia, sőt egyszerre egy csoportra is lehet érvényes pl. egyetemisták között.
A szikra, vagy ja a biológia folyamat szaporodás szempontjából, maga a szexuális feszültség a vonzalom és semmi köze nincs a kémiához.
Ugyanis vonzódhatunk mindannyian olyan emberhez is aki egyáltalán nem illik hozzánk és ugye idővel derül ki, hogy nincs kémia.
Ugye az ellentétek is vonzzák egymást és az esetek többségében nem maradnak együtt pont a közös pontok hiánya miatt.
Nálam a kémia az, amikor valakire ránézek és egyből megvan a kölcsönös vonzalom, akár anélkül, hogy tudnánk bármit is egymásról. Amikor olyan elemi erővel vonzódunk egymáshoz, hogy szinte egekig nő a feszültség minden egyes találkozáskor. Amikor azt érzed hogy ha akarnál sem tudnál a másiknak ellenállni és szinte remegsz egyetlen érintéséért. Nekem 10 évente 1 ilyen ember van. Szavak nélkül is mindkét fél tudja: kölcsönösen, rohadtul vágytok egymásra.
Az egy hullámhossz teljesen más, az inkább egy mentális passzolás. A kémia az az, amikor minden sejtetekkel szexuálisan rezonáltok valaki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!