Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint 2025 ben mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint 2025 ben mennyit kell keresnie a férfinek aki barátnőt /családot szeretne?

Figyelt kérdés
400 ezer nettó elég?

dec. 30. 12:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
De ez még mindig nem elég szűkítés. Baromira nem mindegy, hogy Bivalybasznádon keresel-e nőt vagy Budapesten. Hogy jó-e neked egy tartós munkanélküli is, vagy egy McDonald's pénztáros vagy csak vmi menő irodai teamleader. Hogy az arca mennyire legyen szép (vagy "átlagos" ott, ahol az átlag Palvin Barbit jelenti). Hogy jó-e neked egy sminkeletlen kócoshajú faölelgető túrázgató hippi, vagy ennél legyen "csajosabb". Hogy oké-e, ha van már gyereke. Hogy akarsz-e gyereket (sztem ez a fő kérdés itt, mert a gyerek felnevelése nem 2 Ft és a CSOK meg a Babaváró az HITEL, nem ingyenpíz)
dec. 30. 12:58
 12/24 anonim ***** válasza:
19%

10!

Vegyél egy kocsit, max 5 éveset.

A fizudat növeldd nettó 800k/hó felé vagy válalkozz.

És akkor meglesz a 20-40 között vékony nő.

dec. 30. 13:01
 13/24 A kérdező kommentje:

11

Érettségije elég ha van. Én Budapesten keresnék. De nem feltétel (ha képes felköltözni). Munkája mindegy, de dolgozzon. Gyerektelen legyen.

dec. 30. 13:03
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

10#

Jó,de milyen autóból vegyen maximum 5 évest?

Azért egy 5 éves Dacia Logan és egy 5 éves Tesla között van különbség.

5 éves Tesla-val a 18 éves csajok is meglesznek

dec. 30. 13:05
 15/24 anonim ***** válasza:
12
dec. 30. 13:05
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Arra még mindig nem válaszoltál, hogy te akarsz-e gyereket tőle... mert az itt a legnagyobb pénzkérdés.

Meg azért, na, a külsőre vonatkozó kérdéseken is "elegánsan" elsiklottál. Akkor mondjuk egy Lizzie Velasquez is oké? Vagy a lenőtt hajfestésű nemzeti mutyiboltos, tetovált szemöldökű proli Icuka? Vagy ha olyan az arca, mint Imane Khelifnek? Gondolom, nem...

dec. 30. 13:07
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
És te milyen érzelmi biztonságot tudsz nyújtani?
dec. 30. 13:31
 18/24 anonim ***** válasza:
A bevételedet úgyis az eszed es találékonyságod szabja meg Budapesten. Ne szabj korlátokat.
dec. 30. 14:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
400 nettó szerintem kevés egy családhoz, de nyilván majd jönnek itt páran és megcáfolnak, hogy hát de őt meg a hat testvérét is felnevelték havi 100 ezerből és rendes emberek lettek belőle. Ja, csak közben a szüleid lemondtak mindenről. A párkapcsolathoz amúgy nem kevés, pláne ha van lakás is mellé. (Nekem is van sajátom, nem becuccolni akarok valakihez.) Gyereket meg úgysem 1-2 éves kapcsolatba kell vállalni, 3+ év alatt mindenkinek nőhet a fizetése, képezheti magát, stb. A hozzáállás, tervek fontosabbak, mint az aktuális fizetése.
dec. 30. 15:14
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
A családot nem tudom, azt nem akarok. Hogy ne mindig én fizessem a programokat 6-700 ezer azért kell. Lakás, kocsi alap.
dec. 30. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!