Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez általános igazság, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez általános igazság, hogy ha a férfinek van egy nője, akkor más nők is elkezdenek hajtani rá, vagy legalább a figyelmét keresni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem általános, de előfordul.
2021. júl. 2. 14:33
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Ha a pasi amúgy is vonzó, növeli az értékét, ha látják, hogy van nője.

De a legtöbb nő olyan pasival kénytelen megalkudni, akit igazából egyetlen nő sem akar, náluk édes mindegy.

2021. júl. 2. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

Ez amúgy tökre nem igaz.

Nem az a llényeg, hogy a csávó együtt van-e valakivel, hanem az, hogy kik akarnak együtt lenni vele.

A nők arra reagálnak, hogy a többi csaj is akarja a pasit.

2021. júl. 2. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem igaz. Legalábbis én nem tapasztalok ilyet. Van párom, még soha egy másik nő sem környékezett meg.
2021. júl. 2. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha van valakinek párja, nagyobb az önbizalma, jobb a kisugárzása. Pusztán ennyiről van szó szerintem. Míg volt párom, felém is nyitottak volna emberek, mióta nincs, kb észre sem vesznek. Kicsit magamba fordultam, ez ilyen.
2021. júl. 2. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aminek van csinos barátnője (és nem gazdag a pasi) arra figyel a többi is, mert jó eséllyel nem nyomorék akkor a srác.
2021. júl. 2. 17:22
 7/11 anonim válasza:
100%
Nem igaz
2021. júl. 2. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor igaz, ha a szerelem megjelenik a viselkedésedben is.

Én mondjuk nő vagyok, de amikor megjelent a szerelem az életemben és "ragyogtam", akkor simán volt, hogy leszólítottak az utcán, meghívtak kávézni stb idegen férfiak. Akkor sokkal népszerűbb lány voltam, mert vonzza a másikat ez a ragyogás, lazaság.

2021. júl. 2. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem beszámolt erről a jelenségről. Volt hogy hónapokig nem volt neki senkije, vagy mondjuk fél évig, aztán ahogy lett barátnője, elkezdtek rá nyomulni csajok, de olyanok akik eddig is körülötte voltak. (egyetemi csoporttárs pl.) Viszont nem csak férfiakkal történik ez, valamiért rám is több random hapsi nyomult amikor volt kapcsolatom, mint amikor nem volt. A legjobb barátnőmmel is dumáltunk már erről, ő is tapasztalja. Nem tudom mi lehet emögött.
2021. júl. 2. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
9-es, akkor megnyugodhatsz, 1000% hogy más nőket is kupakolgat melletted. Így tör felszínre a lélek, hogy ilyeneket elmond. Én résen lennék a helyedben. Persze, tudom, a te férjed soha nem tenne ilyet, blablabla...
2021. júl. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!