Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint 2025 ben mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint 2025 ben mennyit kell keresnie a férfinek aki barátnőt /családot szeretne?

Figyelt kérdés
400 ezer nettó elég?

dec. 30. 12:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
28%
a saját lakás megléte ami döntő fontosságú szerintem.
dec. 30. 12:26
 2/24 A kérdező kommentje:

1

Az van.

De leírhatjátok azt is ha nincs? Az miben változtatja az árat.

dec. 30. 12:30
 3/24 anonim ***** válasza:
55%
1. öröklésen kívül hogyan gondoljátok a saját lakást?
dec. 30. 12:31
 4/24 anonim ***** válasza:
70%
Én nem örököltem lakást,nekem úgy vették a szüleim,mikor egyetemre jártam.
dec. 30. 12:34
 5/24 anonim ***** válasza:
39%

Ha van saját lakása, akkor 400 ezer nettó elég, ha nincs, akkor legalább 700 ezer nettó.

Nekem nehézkes pl. egyedülálló szülőként gyerektartásokkal együtt is fentartani az albérletet havi 550 ezer nettó bevételből is. (ebből a fizum 420 ezer nettó).

dec. 30. 12:37
 6/24 A kérdező kommentje:
Én örököltem. Amúgy sztem se könnyű a mai világban lakást venni Budapesten. Oké akik ilyen milliókat keresnek havonta azoknak nem ügy. Melósoknak kb lehetetlen.
dec. 30. 12:39
 7/24 anonim ***** válasza:
50%
Nettó félmillió ha van saját lakása, plusz autó. Ha nincs saját ingatlan, akkor úgy nettó nyolcszáz az alap, hogy tudja fizetni a törlesztőt is.
dec. 30. 12:45
 8/24 A kérdező kommentje:
Autóm az nincs
dec. 30. 12:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
A nők nem homogén halmaz. Ennyi erővel mondhatom azt, hogy nincs rajtengedély, mert az 50 éves kirohadt fogú Guberáló Gabinak jó a 60 éves még kirohadtabb fogú szintén hajléktalan Hómlesz Hugó. Szóval nagyon nem mindegy, milyen korú, külsejű nőkre ácsingózik az adott férfi, hol lakik, akar-e majd gyereket stb.
dec. 30. 12:51
 10/24 A kérdező kommentje:

Jó akkor szűkítsük kicsit.

20-40 közötti, igényes , vékony testalkatú nőknek mi az elvárása ?

dec. 30. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!