Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A táskeresésbe a marketing a lényeg? Hogy elhitessem a csajszikkal, sexmester vagyok?
Azt tanácsolják a sexhiányos pasiknak, hogy menjenek el prostizni, attól majd jobb lesz nekik. Ez marketing szempontbó van ajánlva?
A tervem: várok nyárig, és akkor majd mikor mindenki nyitott ablaknál alszik, házhó rendelek egy prostit. Sex előtt megkérem, hogy mikor sexelünk, sikítozzon meg nyögdécseljen jó hangossan.
Az egész szomszédság hallja majd, és azt fogják gondolni, hmmmm ez a szomszéd srác nem is loser, hanem egy igazi sexmester. Elterjed a híre hogy micsoda lepedő akrobata vagyok. Akkor majd jobban kellek a nőciknek?
"Azt tanácsolják a sexhiányos pasiknak, hogy menjenek el prostizni, attól majd jobb lesz nekik. Ez marketing szempontbó van ajánlva?"
Nem, ezt azért tanácsolják, hogy levezessétek a feszkót, mert a nőhiány miatt már így is eléggé elborult az elmétek, nehogy ez még tovább fokozódjon. A "szomszédok majd hallják, hogy én milyen bika vagyok" tervedről meg annyit, hogy ha netalán valamelyik szomszéd kihívja a rendőrséget a hangoskodás miatt, annak a prosti is meg te is nagyon fogsz örülni.
Ilyenkor férfiként szégyenlem, hogy én is az vagyok!
Ja, nem... csak azt, hogy az ilyen ostobenkó egyedek is annak képzelik magukat!
Bár jobban belegondolva, lehet, hogy csak egy troll? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!