Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170/100 férfi hogyan kaphatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170/100 férfi hogyan kaphatna nőt új évig?

Figyelt kérdés
tegnap 10:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, mivel egy szexista, ocsmány lúzer vagy, egy nőnek se fogsz kelleni, hiszen nálad csak értékesebb férfiak vannak a világon. Miért kellenél te bárkinek, ha semmit (se személyiséget, se külsőt, se mást) nem tudsz felmutatni? Na ez az.
tegnap 13:05
 22/35 anonim ***** válasza:
79%

Erre nem tudja a választ, csak azt tudja, hogy neki vékony nő kell és kész.Az sem érdekli, hogy a dagadt teste semmilyen nőt sem hoz lázba.🤷Még a feje sem vonzó, hiszen a mellkasára lóg a tokája.

tegnap 13:12
 23/35 A kérdező kommentje:

Nem mindegy ha egy férfi izmos vagy zsíros. Én az előbbi vagyok és bár van egy kis pocakom de nem kövérnek nézek ki.

Mindent fel tudok mutatni vagy meg tudom játszani, kivéve a kinézetet és sajnos ez a probléma. Ha jól néznék ki, akkor úsznék a nőkben.

tegnap 13:14
 24/35 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy, hiszen hihetetlenül undorító módon írsz a nőkről, ezt pedig egy nő sem tűri el.
tegnap 13:14
 25/35 anonim ***** válasza:

Te mint Shrek, sehogy.Eddig se sikerült, ezután sem fog.Ronda vagy külsőleg-belsőleg.A legnegatívabb kombináció.

Talán egy putris cigó elviselne, az hozzá van szokva az ilyen kanokhoz.

tegnap 13:18
 26/35 anonim ***** válasza:
67%

Néhány példa a valóban vonzó férfi testalkatokra, amik bármi számára elérhetőek (a súlyt csak nagyjából lehet leírni, hiszen az könnyen változik, a magasságot csak a viszonyítás kedvéért írom oda):

~ Jonathan Bailey (180 cm, 65-72 kg) [link]

~ Andrew Garfield (179 cm, 70-75 kg) [link]

~ Robert Pattinson (185 cm, 70-75 kg) [link]

~ Evan Peters (180 cm, 75-80 kg) [link]

Direkt olyan férfi hírességeket válogattam ki, akik kifejezetten népszerűek a nők körében, bár ennek messze nem csak a külsejük ad okot, illetve egyik sem úgy van kiemelve, mint a tipikusan kigyúrt férfi, mint például Chris Hemsworth vagy Jason Momoa, akiknek elérhetetlenebb alkata van az átlag ember számára.

Kérdező, túlsúlyos van. Nincs ezzel baj, csak ne tagadd le és érdemes lenne elkezdened sportolni és jobban figyelni az étkezésedre.

tegnap 13:20
 27/35 anonim ***** válasza:
77%
Az ember egy faj. A nő egy nem. Ha te más fajba tartozol, mint a nők, akkor semmit nem fognak kihordani neked, mert nem fogan meg az utód. Ha véletlen mégis, lásd ló-szamár, oroszlán-tigris az utód nemzőképtelen zsákutca lesz. Szóval, te melyik fajba sorolod magad?
tegnap 13:24
 28/35 anonim ***** válasza:
84%

Beírtam a ChatGPT-be (csak mert lusta voltam több cikket emiatt elolvasni, illetve úgyis objektíven válaszol, az BMI alapján vezeti le), hogy mi az ideális testsúly egy 170 centi magas férfi számára, és 62.5 és 72.5 kg közé tette az egészséges tartományt. Ezután rákérdeztem, hogy a 100 kg túl sok-e, és a válasz igen volt, hiszen az már a túlsúlyos (overweight) kategória, ami közelíti az elhízottat (obese).

Bárhogy nézzük, kérdező, nincsen igazad.

tegnap 13:25
 29/35 anonim ***** válasza:
84%
Édesanyádnak igazán elmehetett volna egy abortuszra... Szebb világot élnénk.
tegnap 13:26
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

31

Igen a 170 centihez 62-72 kg az ideális. Gond csak az hogy 181 centi vagyok. De nekem is azt mondják legyek 65-70 kg. (Főleg itt gyakorin)

tegnap 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!