Nincs stílusom, nem tudok öltözködni. Kaphatnék ötleteket?
35 éves férfi vagyok, minimális pocakkal de épp elég ahhoz hogy a slim dolgokat már felejthetem is el.
Nem tudok öltözködni, az év 98%-ában farmer + póló van rajtam, télen pulover és kabát nyáron meg nem farmer hanem térdgatya vagy rövidgatya.
Szóval nálam egyszerűbb öltözködése senkinek sincs.
Szeretném feldobni a ruhatáram, de az a baj hogy ötletem sincs mivel.
A nők sokkal könnyebb helyzetben vannak ilyenkor, nekik kismilliárd kiegészítő és mindenféle ruha a rendelkezésükre áll.
Egy férfinak milyen lehetőségei vannak?
Középvezető vagyok egy termeléssel foglalkozó üzemben.
A munkaidőm 80%-a irodai munka, 20% "terep".
Koncertekre, kávézóba, hasonló helyekre járok télen-nyáron, nyáron sokat vagyok emberek között belvárosi részen.
Hűvösebb időben az irodában viselhetsz chino nadrágot inggel,ha az öltöny már túl formális. Ez férfinak egy csinos hétköznapi viselet szerintem. A farmer és az öltöny között van.
Ilyen típusú nadrág van rövidebb fazonban is. Vannak egyébként hétköznapi zakók is(talán sportzakónak hívják).
Színekből inkább alapszínt válassz. Nadragbol sötétkek, bézs. Ing lehet fehér, világoskék, sötétkek, fekete, bordó pl. Amiben jól érzed magad.
Telikabatnak inkább szövet vagy (mű)bőr kabát. Cipőből nyáron jöhet egy mokaszin, torna/teniszcipo átmeneti időben pedig pl egy chelsey bokacsizma. Télen meg bakancs, ha olyan az idő.
Beszerzési helyből a reservedet, ecipot tudom javasolni. Itt jó dolgok szoktak lenni elérhető áron.
Ha jöhet drágább, akkor pl about you-t nézd meg.
Hirtelen ennyi jutott eszembe 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!