Vannak itt olyan nők, akik nagyon magányosak és minden vagyuk az, hogy szeretve legyenek?
32 éves férfi vagyok és borzasztóan magányos... Életembe nem gondoltam volna hogy én, aki imád egyedül lenni egy nap olyannyira elmagányosodik, hogy belülről mardossa majd a magány.
Nem nézek ki rosszul és elég magas is vagyok (190cm+).. jó pár lány akart velem ismerkedni az elmúlt évek során, de akkor még tudatosan elutasítottam mindenkit.. most meg már annyira magányos vagyok, hogy az ismerkedés se megy. Nagyon megszoktam az egyedüllétet.. szeretnék ezen változtatni, de utálom az online ismerkedést, mert volt nem egyszer hogy hetekig, hónapokig írkáltam valakivel és végül nem lett semmi komoly.
Nagyon sok szabadidőm van, régen ez volt minden vágyam.. de most hogy ez megvan és nincs senkim már a szabadidőt se tudom úgy élvezni.
Ha valaki szívesen ismerkedne velem és nyitott arra, hogy találkozzunk, akkor nyugodtan írjon nekem. Nem mindenáron akarok párkapcsolatot, de hátha valakivel közös szimpátia alakul ki köztünk és színt viszünk egymás életébe.
Társkeresőn sokan írnak, és tapasztalatom szerint ez sok. De persze személyiségtől függ.
Wlfogadom, hogy van akinek sok a pár év korkülönbség. Én egyébként úgy vagyok vele, hogy mivel nem egy gyártósorról jöttünk le, így nem is ugyanúgy fejlődünk öregszenünk. -vannak például olyanok, akik 30 évesen 40-nek néznek ki vagy épp ellenkezőleg, akár egy huszon éves.
8-as:
Akinek van ideje és kedve írogasson hosszasan, de a tapasztalatom az, hogy miután már eleget írkált egymással két ember, meglehet állapítani, hogy kinek milyen a személyisége és szinpatikus-e egymásnak a két fél.
Én besokalltam a hosszú online ismerkedéssel kapcsolatban, mert az elmúlt másfél évben volt 3 alkalom amikor olykor este sokáig febtmaradva is írkálnunk egymásnak.. azt utána az egyik nőnél kiderült hogy csak amolyan lelki támasznak voltam jó, mert nagyon szomorú és kilátástalan helyzetben érezte magát.. a másikkal találkoztunk is, ment a nagy álmodozás, hogy hű milyen jó lesz talizni újra, amúgy meg írkálnunk a nagy semmiről egymásnak minden nap, mert már totál ki ismertük egymást. -ebből se lett semmi
Aztán a harmadik nővel is miután ki ismertük egymást, taliztunk és szimpatikusak voltunk egymásnak a nagy távolság miatt ritkán lett volna tali és inkább már nem is írtam neki.
Ez a minden napos hogy vagy mizu, stb dumcsizgatás borzasztó unalmas a számodra.. amikor már tudja két ember egymásról, hogy kompatibilisek, akkor francnak elhúzni az egészet hónapokig. Csak energia pocsékolás.
Szóval ezen tapasztalatok miatt én a hosszas irkálást ki nem állhatom. Az elején oké, amíg felmérjük egymás személyiségét, de utána minek húzni a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!