Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosan hol és hogy ismerkedtek?
nm isnerkedek olyanokkal akik nemntetszenek. es csak ilyenek vannak korulottem akár a neten vagy munkahelyen vagy ahol megfordulok.
igy senkire nem vagyok nyitott.
majd leszek arra ha végre lesz aki tetszik.
de arra se kéne nyitni mert ez meg úgyi murphy hogy annak párja van vagy csak kihasználna vagy nem viszonzott.
szoval az se kéne szinte aki tetszene.
röviden: osztom 1-t :D
Neten, Badoon.
De amúgy én meg osztom a 2-t, csak mindezek ellenére még erőltetem. Magam sem igazán tudom, hogy miért, nagyon ki vagyok már égve, és teljesen reménytelennek tartom. Csak még munkál bennem a "de ha meg sem próbálom...?" 🤷♀️
(N, 30+)
Én élőben a munkahelyemen, a kolléganőimnél szoktam próbálkozni! De egyelőre semmi, mert vagy valamelyikünk nem volt ideálja a másiknak, vagy kölcsönösség esetén én bénáztam el a dolgot, tehát alapból azért működne a munkahelyi ismerkedés!
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!