Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a tetovàlt fizikai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a tetovàlt fizikai munkàsok làjkolnak tàrskeresőn?

Figyelt kérdés

Egész alakos képeim vannak, nem vagyok kövér, àtlagos. Corvinuson diplomàztam, beszélek idegennyelveket. Vannak hobbijaim. Van bemutatkozàsom.

Komoly kapcsolatot keresek/keresnék.

Miért ezek talàlnak meg?

tegnap 11:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert még nem ismernek egyébként nem tennék
tegnap 19:03
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
20-as, nem elég egy. Mert azt szeretem, ha több is van.
tegnap 19:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Na mindegy. Mivel válaszolni képtelen vagy, én is csak azt tudom mondani hogy ronda vagy és unalmas.

Gondolom a hobbijaid a szokásos kirándulás, futás, zene hallgatás. Naaaon egyedi.

Idegennyelveket meg általános iskolában is tanulni kell. Második idegennyelvet választhatsz középiskolában is. Nem kell hozzá diploma. Tehát a tetovált gyári munkás is beszélhet legalább annyi idegennyelven, mint te.

A fizuja is lehet több, mint neked. Pl a karbantartók, hegesztők nagyon jól keresnek a legtöbb helyen.

ma 06:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!