Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért küldik sokan pszihológus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küldik sokan pszihológushoz meg terápiára azokat akik egyértelműen az előnytelen külsejük miat nem találnak társat?

Figyelt kérdés
most őszintén az előnytelen külsővel mit tud bármilyen pszihologus meg terápia kezdeni? személyi edző meg plasztikai sebész inkáb. meg megy a hazudozás, vetítés hogy nincs a külsejükkel semmi gond csak az önbizalmukkal.
dec. 22. 22:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%

Voltam jófej nőkkel meg vagyok is és mentem is a barátzónába vagy lelki segélynek hallgatni hogy, az alfa hím csak kihasználta. Igaz szakembernél nem voltam.

dec. 23. 09:26
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Mert akarnak adni a szarnak egy pofont. Csak melléduma.

Ez olyan mintha egy munkahelyre nem vesznek fel mert csak érettségid van és diploma kell. De mikor kimész az interjúról akkor nevetnek hogy nem voltál szimpatikus. És 20 diplomával meg nyelvvizsgával se vettek volna fel.

dec. 23. 11:18
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Mert ennyi eszük van. Mint egy jó nagy marék molylepkének.

És nulla tapasztalatuk. A pszichológushoz küldők valahogy sosem rondák - a rondákban valahogy sosem merül fel akkora képtelenség, hogy az lenne a megoldás, hogy futunk/küldjük a sorstársat pszichológushoz...

Meg amúgy is jól hangzik. Mintha adtak volna egy tök jó, konstruktív tanácsot. Csak kellemesebb, mint felismerni, hogy létezik tehetetlenség (és ez nem ún. "tanult tehetetlenség"), kimondani, hogy ez van, öregem, kegyetlenül megszívtad, el is felejtheted, hogy...

dec. 23. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

13, igazad lenne, ha nem lenne csúnyácska férfi kapcsolatban, vagy dagadt, vagy alacsony, vagy vézna, kinek mi a mániája, hogy miért nem "jut" nő. Ha sétálgatsz az utcán látható, hogy vannak ilyen párok. Jaaaaa igen. Ilyenkor jön a "fúj olyan nő nem kell"... na jah kérem, akkor valóban így jártál.

A vonzalom sok összetevős és jellemzően akit csak a külseje akadályoz, az valójában minden másban is alul teljesít és/vagy önmaga is veszett felszínes. Ezer dolog miatt lehet beleszeretni a másikba. Nekem volt már olyan hosszú kapcsolatom, ahol a srác nem volt az esetem, ha nem ismerem meg, simán anélkül megyek el mellette, hogy meglátnám. Csak, ehhez valami másban kell kiemelkedni. A pszichés részén segíthet a pszichológus, a testin a sport, öltözködési tanácsadó, fodrász, barber stb.

Vagy lehet ülni otthon és sírni. Ez is egy opció.

dec. 23. 12:28
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
14: Igen, az egy lényeges kérdés, hogy MILYEN kapcsolatban, MILYEN nő/férfi mellett. Sokan mintha azt hinnék valamiért, hogy a ronda ember úgy működik (vagy úgy kellene működnie), hogy neki ez nem számít, örüljön, hogy egyáltalán... Hát nem. Ja, hogy akkor így járt? Nem jó neki a szr, mit sír? Köszönjük szépen, boldog karácsonyt az így gondolkodóknak is!
dec. 23. 12:40
 16/21 anonim ***** válasza:

15, mint írtam, a külsőn kívül 1000 dologba is bele lehet szeretni. Ha a külső elsődleges, akkor bizony így járt.

Aki elsősorban a külső vonzalmat keresi, az mind így járt, mert pár évente cserélgethet majd.

A milyensége meg szép emberek közt se adott. Rengeteg szar kapcsolat van külsőtől függetlenül.

dec. 23. 14:33
 17/21 anonim ***** válasza:
23%

Megszámolni se tudom hány olyan okádék pasi van, akitől szebbet szarok, és mégis van feleségük.

Nem a külsőd a gond.

dec. 23. 17:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Mert a remény hal meg utoljára.
dec. 24. 08:41
 19/21 anonim ***** válasza:

A jó kommunikációs és szociális szkill nagyon sokat tesz a pártaláláshoz. Nyilván egy olyan ember, aki szélsőségesen el van torzulva úgy sem fog topmodell párt találni. De a magányos emberek legtöbbször átlagosak (vagy legalábbis lehetnének azok, ha a külsejükön is fejlesztenenének, nem lennének elhízva, vagy szélsőségesen vékonyak, ápolnák a bőrüket, és lenne egy jó stílusuk), amihez ha mentálisan egészségesek, és jól kommunikálnak, akkor simán találnának számukra vonzó partnert.

Egy jó pszichológus segít a mentális egészségen, és akár a kommunikáció fejlesztéshez is tud tanácsot adni. Azt elismerem, hogy köztük is sok az, aki nem ért a szakmájához, illetve mivel továbbra is emberekről van szó, nem minden páciens lesz kompatibilis ugyanazzal a szakemberrel. Szóval a megfelelő terápia és pszichológus megtalálása nem feltétlenül annyi, hogy bemész a legelső random szabad időpontra.

dec. 24. 09:40
 20/21 Barito ***** válasza:
47%
A nők hazugok, szándékosan mellé beszélnek, ne hallgassatok rájuk.
dec. 31. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!