Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mennyire red flag hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mennyire red flag hogy vettem disznóvágásból házi készitésű hurkát meg kolbászt?

Figyelt kérdés

3 kg májas hurkát meg 1 kg kolbászt, egyedül élek amúgy és most sütöm ki egy részét.

36f

dec. 22. 14:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
24%
Akkor sem kerül ennyibe még ha hentesnél veszed sem.
dec. 22. 17:16
 32/36 anonim ***** válasza:
67%

Egy kiló kacsa,liba 3500Ft.Egy kiló gyöngyös 4500.

Ez házi,nem bolti.

A disznóhús kilóját nem tudom.Nem verték át a kérdezőt.

dec. 22. 17:27
 33/36 anonim ***** válasza:
65%
#11 Elíhtad: "genehációs" helyesen!
dec. 22. 17:52
 34/36 anonim ***** válasza:
24%
Kover lehetsz az tuti.. nekem jo a vega fasirt is.
dec. 22. 19:51
 35/36 anonim ***** válasza:
Ha nem egyszerre akarod megenni az egészet és nem húzod magad után a beled, nekem nem lenne red flag (mondjuk most éppen van párom). Nem vagyok vegán, és ettem már disznóvágás eredményeként készült hurkát, kolbászt, sőt kifejezetten szeretem is. Max. annyi, hogy ne kelljen végignéznem, ahogy kimúlik a malac.
dec. 23. 18:03
 36/36 anonim ***** válasza:
Az lesz az igazi, akivel jóízűen együtt tudtok enni.
dec. 24. 13:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!