Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

A társkeresők zsákuccák.

A baráti köröm kimerült ilyen szempontból.

Csak azért járjak egy társas eseményre, hogy ismerkedjek, pedig eléggé kínos.

Szóval ha valaki ismerkedni szeretne, milyen helyen érdemes próbálkozni?

Jó értem én, hogy bárhol lehet, de nem mindenhol alkalmas, illendő és persze az esélyek sem egyformák.

dec. 21. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Igaz, végülis konkrétan nem írtad le, hogy semmi nem jó. Csak leírtad a legtöbb általános lehetőséget, és egyesével kizártad őket.
dec. 21. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

Ott érdemes ismerkedni ahol minél több ember van aki nem éppen rohan valahova. Ha a társasági eseményen van a legtöbb ember aki szórakozni, kikapcsolódni és esetleg ismerkedni megy akkor oda kell menni.

A netes társkeresők NEM zsákutcák, lehet ott is ismerkedni.

dec. 21. 22:32
 13/15 A kérdező kommentje:

#8 hogy értve elveszett?

#9/10 nem az a kínos, hogy az ember eljár valahova, hanem amikor csak azért jár el valahova, hogy ismerkedjen, úgy hogy az adott esemény nem feltétlenül ezért van.

Szerintetek nem kínos eljárni terembe/táncra/előadásra/edzésre csak azért, hogy sorra elhívd az ottani nőket?

Révén, hogy a legtöbb társasági esemény nem az ismerkedésre épül, nehéz úgy szóba állni az emberekkel, hogy megismerd őket és a személyiségük alapján válaszd ki azt, aki illik hozzád. Szóval marad az, hogy sorra mindenkinél bepróbálkozol. Ami eléggé kínos tud lenni, főleg ha az adott esemény nem is érdekel téged.

#11 legtöbb? Konkrétan hármat írtam le :))

Meg mi az, hogy én zártam ki őket? Az, hogy a baráti társaságom ilyen téren kiapadt, az nem az én kizárásom :))

Ahogyan az sem, hogy a társkeresőn a nők többsége nem keres komolyat.

A legutóbbit sem zártam ki, csak egyszerűen nem igazán látom, hogy hogyan lehetne kivitelezni, hogy ne legyen se kínos, se illetelen.

#12 igen, az első részével egyet is értek, de manapság hol nem rohannak az emberek?

Elmennek egy előadásra, meghallgatják, majd felállnak s hazamennek. Általában csak a szervezőket látom, hogy maradnak beszélgetni, ők is főként azért, hogy zárják a termet. Nagyjából ugyanez van teremben, edzéseken, munkában stb. Jönnek, megcsinálják, elmennek. Az esemény közben megzavarni őket nem a legjobb ötlet, utána meg nehéz, mert sietnek haza. De ha tudsz valami olyasmit, ahol az emberek beszélnek is a dolgok alatt/után, nyugodtan mond.

dec. 21. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem se megy
dec. 21. 23:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Táncoktatás.
dec. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!