Egy sikeres 30 éves férfinak hol érdemes ismerkednie?
Sikeresnek érzem magamat és valamiért mindig többre vágyom, mint amit elértem, pedig nem keresek rosszul, de mégsem érzem azt, hogy révbe értem volna, megszereztem azt a lakást, amire vágytam volna, nincs hitelem, teljesen szabad vagyok, mégsem vagyok elégedett, mert hiányzik még egy társ.
Az anyagi stabilitás mellett a lelki és testi téren is figyelek a karbantartásra, emiatt is vagyok bajban, mivel magasak az elvárásaim, nem egy barátnőt keresek, hanem a partneremet.
Baráti társaságom most pont széthullóban van, így az az opció is kiesik.
Még az is lehet, hogy itt találok valakit, aki hasonlóan intellektuális és vannak tervei az életben, voltak már értelmes szálak, amik itt indultak el.
30/Bp
Hát izé... Társkeresőről hallottál már?
És ha igen és nem ott ismerkedsz, akkor miért hiszed hogy itt majd valami csoda folytán jobb lesz?
"aki hasonlóan intellektuális"
. Bocs, de itt felröhögtem...
Egyébként ja, társkereső, tánctanfolyam, munkahely stb.
"Bocs, de itt felröhögtem..."
Mert proli vagy
"Mert proli vagy"
. Nem, egy többdiplomás, tanult ember vagyok, aki felismeri a modoros, igénytelen stílust (pl. "anyagi stabilitás mellett a lelki és testi téren is figyelek a karbantartásra")
Ertem. Jó válasz és jó példa. Elismerem, hogy felismered, mert bizonyítottad.
Viszont én intellektuális vagyok, és én is leírnám így ahogy a kérdező, bár nem szoktam. Ez számomra annyit jelent, hogy foglalkozok a szellemi (egyaránt mentális és spirituális) dolgokkal, fejlődéssel, értékelem az életet, és látom a mögöttes intelligenciának egy mikrokozmoszát, ami működteti a valóságunkat. Emellett értékelem a tudományokat és a humán tantárgyakat egyaránt, és imádom őket olvasni.
Amiket most olvasok például, meg van nyitva tabon:
Pár példa random. :)
Bár ezek kis dolgok. Az igazán jók alan watts, epiktétosz, terence mckenna, satöbbi.
Várom a választ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!