Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy sikeres 30 éves férfinak...

Egy sikeres 30 éves férfinak hol érdemes ismerkednie?

Figyelt kérdés

Sikeresnek érzem magamat és valamiért mindig többre vágyom, mint amit elértem, pedig nem keresek rosszul, de mégsem érzem azt, hogy révbe értem volna, megszereztem azt a lakást, amire vágytam volna, nincs hitelem, teljesen szabad vagyok, mégsem vagyok elégedett, mert hiányzik még egy társ.

Az anyagi stabilitás mellett a lelki és testi téren is figyelek a karbantartásra, emiatt is vagyok bajban, mivel magasak az elvárásaim, nem egy barátnőt keresek, hanem a partneremet.

Baráti társaságom most pont széthullóban van, így az az opció is kiesik.

Még az is lehet, hogy itt találok valakit, aki hasonlóan intellektuális és vannak tervei az életben, voltak már értelmes szálak, amik itt indultak el.

30/Bp

máj. 5. 18:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A társkeresőhöz elég sok kitartás kell, de akikkel eddig beszéltem és normális nők voltak, ők sem csinálják, az ember kiég benne és nagyon darálós.

Táncolni amúgy mennék majd, de nem ismerkedés céljából.

Én nem gondolom azt, hogy ne lehetne normális párt találni, golddiggerből is csak annyi van, amennyi férfi csak lyukra játszik. Szóval csak idő kérdése, de én már szívesen lépnék tovább.

máj. 6. 15:55
 12/18 anonim válasza:
Van sok csaj,csak mindnek van "barátja"..
máj. 6. 16:34
 13/18 anonim válasza:
Ha tényleg sikeres lennél, rád találnának a sikeres nők...
máj. 10. 16:18
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 már vártam az ilyen kommenteket :)
máj. 10. 17:25
 15/18 anonim válasza:
Ez az igazság, nézz magadba
máj. 11. 09:38
 16/18 anonim válasza:
#15 nem csak egyféle sikeresseg van. A kérdező lehet a karrierjében sikeres, míg a nőknél nem. Szóval nem ez az igaság, nezz te magadba hogy miért gondolkodsz ilyen egyszerűen.
máj. 11. 09:40
 17/18 anonim válasza:
16 jelentkezhetsz a kérdező él, zsák a foltját
máj. 11. 10:23
 18/18 anonim válasza:
Férfi vagyok, nem érdekel a kérdező csak zavar az ostobaság :D
máj. 11. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!