Egy sikeres 30 éves férfinak hol érdemes ismerkednie?
Sikeresnek érzem magamat és valamiért mindig többre vágyom, mint amit elértem, pedig nem keresek rosszul, de mégsem érzem azt, hogy révbe értem volna, megszereztem azt a lakást, amire vágytam volna, nincs hitelem, teljesen szabad vagyok, mégsem vagyok elégedett, mert hiányzik még egy társ.
Az anyagi stabilitás mellett a lelki és testi téren is figyelek a karbantartásra, emiatt is vagyok bajban, mivel magasak az elvárásaim, nem egy barátnőt keresek, hanem a partneremet.
Baráti társaságom most pont széthullóban van, így az az opció is kiesik.
Még az is lehet, hogy itt találok valakit, aki hasonlóan intellektuális és vannak tervei az életben, voltak már értelmes szálak, amik itt indultak el.
30/Bp
A társkeresőhöz elég sok kitartás kell, de akikkel eddig beszéltem és normális nők voltak, ők sem csinálják, az ember kiég benne és nagyon darálós.
Táncolni amúgy mennék majd, de nem ismerkedés céljából.
Én nem gondolom azt, hogy ne lehetne normális párt találni, golddiggerből is csak annyi van, amennyi férfi csak lyukra játszik. Szóval csak idő kérdése, de én már szívesen lépnék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!