Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zárkóznak el a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zárkóznak el a nők tőlem azért mert borderline zavarral diagnosztizált még régebben egy pszichológus?

Figyelt kérdés
Ha nem mondom el akkor hazug szemét getzi vagyok, ha elmondom akkor meg ennyi volt és nem kellek senkinek. Miért van ez így és mire fel van ekkora ítélkezés? Mintha rajtam kívűl mindenki szent lenne ezen a világon.

ma 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálad is vannak kizáró okok az ismerkedésnél, másoknál is. Ettől senki nem lesz jobb vagy rosszabb ember.

A borderline rengeteg olyan dologgal járhat, amik ellehetetlenítenek egy harmonikus kapcsolatot, mint például hangulatingadozás vagy hajlamosság az agresszióra és önpusztító tendenciákra. Ha rád ezek nem is feltétlenül igazak, szerintem teljesen érthető, ha az adott nő nem kockáztatná meg a dolgot.

ma 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A borderline személyiségzavar vagy határeseti személyiségzavar, esetleg érzelmileg labilis személyiségzavar főként a hangulat szélsőséges ingadozásával, önkárosító tünetekkel és kínzó érzelmi állapotokkal járó tünetegyüttes, valamint a személyközi kapcsolatok, és az énkép/én-identitás instabilitásával jellemezhető
ma 00:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha nem igazak rám ezek akkor az a legjobb megoldás ha nem szólok erről a dologról hanem inkább hagyom, hogy megismerjenek az előítéletek nélkül?
ma 00:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En pl azért nem folytatnám, mert borderline vagyok, úgyhogy tudom a kendőzetlen igazságot a dologról, túl sérülékeny vagyok ahhoz, hogy 2 percenként megbántsanak
ma 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
Tök mindegy milyen betegséged van, elzárkóznak. Semmilyen beteg ember nem kell senkinek.
ma 01:18
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

5

Ez egyáltalán nem igaz.

ma 01:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb kiderült úgyis milyen vagy. Ha úgy döntesz nem mondod el, akkor is.
ma 03:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy mikor diagnosztizáltak. Ez nem olyan, ami elmúlik. Eltitkolni meg úgyse tudod, mert nem fogsz tudni kibújni a bőrödből.
ma 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!