Rosszul diagnosztizált a pszichológus? Történt vkivel még ilyen?
Figyelt kérdés
Egy bagatell diagnózist állított ki és úgy érzem, hogy ez a kórkép nem üt egybe a valósággal. Konkrétan olyan gondolataim vannak, hogy halál közeli állapotba kéne sodorjam magam, hogy rájöjjön a pszichológusom, meg a családom, hogy tényleg bajom van.
Ettől a diagnózostól vártam a megnyugvást, hogy végre értelmet nyernek a problémáim, erre csak tetőzi a szorongásaimat.. Ebből is gondolom, hogy helytelen lehet az állítása. Lehetséges ez? Ti is tapasztalatok már hasonlót?
2023. nov. 14. 20:41
1/5 anonim válasza:
Történt már ilyen, de úgyis rád lesz kenve, meg te leszel hülyének beállítva. Felelősséget nem vállalnak, hiszen nem csak rajtuk múlik a dolog, ugye. :)
2/5 anonim válasza:
Előző gondolat befejezése.. és ezzel szépen át is hárítják rád a felelősséget. Az óránként 15-20 ezret pedig köszönik szépen. :D
3/5 anonim válasza:
Igen, amikor tizenévesen mindenki borderline akar lenni meg pánikbeteg, csak hogy sajnálják már és ne várják el tőle, hogy rendesen suliba járjon...
4/5 A kérdező kommentje:
#3as hát én már huszoneves vagyok. Gondolod hogy ugyanaz a mechanizmus?:)
#1es, ez meg kellemesen hangzik, erre számítottam. Az órabér meg brutál, több mint az általad említett összeg:')
2023. nov. 14. 22:06
5/5 anonim válasza:
Szabad kérdezni, hogy mivel diagnosztizáltak? Egyébként nem kell ám bipolárisnak, meg skizofrénnek lenni, hogy szenvedj, a "kevésbé súlyos" mentális betegségektől is érezheti magát rosszul az ember, és azok is súlyosak. Egyébként pszichológus nem diagnosztizál, főleg nem személyiségzavarokat, arra a pszichiáter való, esetleg még elmehetnél oda is, hogy kikérd az ő véleményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!