Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mennyire red Flag?
Figyelt kérdés
30evesen 18nak néznek. Vékony hangom van, hamar elpirulok és zavarba jövök. Még szüleimnél élek és nem volt még párkapcsolatom
30/f
tegnap 20:37
2/4 anonim válasza:
Nekem mondjuk volt már párkapcsolatom, de 40 évesen sokak szerint 20-25-nek tűnök, külső, és viselkedés alapján is. Én ezt egyáltalán nem bánom, főleg, hogy pont a 20-25 körüli nők az eseteim. Egy éve már van párom, és előtte sem panaszkodhattam, kevés olyan idő volt, amikor senkim ne lett volna.
3/4 anonim válasza:
"Még szüleimnél élek és nem volt még párkapcsolatom"
Ez a red flag, nem a többi, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!