Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak akiknek 30 folott volt komoly kapcsolata 18-21 koruli lanyokkal, nem bantatok meg?

Figyelt kérdés
Mert pl a lany lelepett nehany ev mulva mert o meg mindig a topon volt 25 korul de ti akkor mar nem annyira?
dec. 17. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Ha eleggé vagyonos vagy akkor nem fog lelépni.
dec. 17. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Egy férfi 40 évesen van toppon :D Igaz onnantól megindulsz lefelé
dec. 17. 15:47
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Akiket én ismertem, ott nem lépett le a csaj, csak éppen anyagilag mind a mai napig durván kihasználja a férfit (kövérke, igénytelenke IT-s pasi dögös szőke 18 éves pipivel sztori... azóta ház, gyerek, Maldív-szigeteki nyaralások stb.).
dec. 17. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

Én érintett vagyok a témában.

30-as vagyok, az exem 20 éves egyetemista.

Nem bántam meg, bár én azt mondom, a fiatal lányok esetében van egy kettősség:

Egyrészt azt gondolom, hogy a fiatal lányok őszintébbek, mint a 30-as nők, mert ez utóbbiak már családot akarnak alapítani, szóval ott már erősebben dominálhat, hogy mennyi pénzed van. Taktikázhatnak, hogy kivel éri meg járni.

Egy 18-21 éves lány - mint amilyen az én volt barátnőm is volt - még nem akar családot alapítani: most szerzi meg az első tapasztalatait az életben. Én voltam az első férfi, aki megcsókolta őt. Egy ilyen lánynak még nem igazán van az eszében az, hogy mennyi pénz van a zsebedben, bár ez nem jelenti azt, hogy a lúzerséget elnézik. De ha elmondod neki, hogy van terved az egzisztencia felépítésére, akkor ad neked időt.

Egy 30-as nő viszont kevesebb valószínűséggel ad időt: ő nem ér már rá megvárni, míg meggazdagodsz. Ő már kipasizta magát, van pénze, és egy vele egy szinten lévő (vagy gazdagabb) hapsit akar.

Másrészt a fiatal lányok őszintébbek, de naivabbak is. Ő tényleg azt gondolja, hogy egész életedben veled lesz. Holott 2024-ben már elég kevés a valószínűsége annak, hogy veled éli le az életét... Simán benne van a pakliban, hogy eljön az idő, amikor "élni akar".

Egy 30-as nő ellenben már kiélte magát, nagyobb valószínűséggel marad veled.

Mondjuk nekem nem volt még 30-as barátnőm, huszonéves volt a legidősebb csajom, annak ellenére, hogy én már átléptem a 30-at, de szerintem nem tévedek nagyot.

A téma ennél terjedelmesebb egyébként, de ennyit tudok most válaszolni a kérdésedre.

dec. 17. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Én ennek egy kicsit fordított esetét ismerem: volt barátnőm volt osztálytársa (vele egyidős, 20 éves) együtt élt egy 40-es pasival. Aztán a pasi megcsalta a lányt.

Nem tudom, hogy a pasi csak hülyítette-e azt a lányt, és eleve ez volt a terve, vagy csak "megbotlott", de ebben az esetben a lány járt rosszul. Ha jól emlékszem, a lány utána el is költözött a pasitól.

#4 voltam

dec. 17. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
A férfi mindegy hány éves, mennyi pénze van ha a lány már nem szereti, vagy talál még gazdagabb palit.
dec. 17. 16:16
 7/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem véletlenül van az hogy Leonardo is dobja a csajt ahogy betölti a 24-t 😃
dec. 17. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Bocsi, hogy nőként válaszolok. 22 évesen jöttem össze az akkor 30 éves párommal. Most már én vagyok 30, és azóta is együtt vagyunk. Soha a kapcsolatunk alatt nem merült fel a korkülönbség, kb annyit számít, mint hogy hányas a lába. Egy tulajdonság, nem okoz gondot. Sőt, a kérdést is meg lehet fordítani: egy 20 körüli meg aggódhat, hogy a 30 felettinek kapuzárási pánikja lesz, és mégis dugna még összevissza. Szerintem 18 felett +10 év már működhet, felette már lehetnek komolyabb korból adódó problémák.
dec. 17. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem bántam meg. Az ilyen kapcsolatokban a jelennek kell élni, nem évtizedekre tervezni.
dec. 17. 16:59
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Én mostanra inkább azt bántam meg, hogy anno nem jöttem össze vele, pont a kora miatt! Úgy voltam, hogy max. 8-10 év korkülönbség belefér, több nem igazán. A lánynak sincs apakomplexusa, de elvileg 15 év van az Ő szülei között, ezért úgy van vele, hogy max. annyi még Neki is belefér.

Én 31 éves voltam akkor, szingli, de úgy akartam kapcsolatot, hogy abból pár éven belül már komolyabbra, családalapításra is lehessen tervezni.

Ez a kolléganőm épp csak betöltötte a 18-at, már jött is a céghez dolgozni, így ismertük meg egymást. Megvolt a kölcsönös szimpátia, jókat beszélgettünk, de mikor megtudtam, hány éves, esélytelen, nem akartam a komolyabb terveimmel “elvenni a fiatalságát”, önmagában és arányosan is sokalltam a 13 év korkülönbséget. Ő viszont kezdeményezett, de én a kora miatt visszautasítottam.

Mostanra viszont 24 évesen eltűnt a kislányos feelingje, sokkal nőiesebb lett, amúgyis nagyon családcentrikus, és 1 éve újra szingli. Múlt héten már én próbálkoztam Nála, konkrétumot nem mondott, de már nem is emlékszik, hogy anno akart engem! 😀🤷🏻‍♂️

37/F

dec. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!