Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi hol tud személyesen korban hozzáillő lányokkal ismerkedni komoly kapcsolat céljából Nyíregyházán?
Munkahelyen nem lehet (nem olyan hely).
Baráti társaságban sem (sőt, ha lehet, olyan lehetőségeket kérek, amit teljesen egyedül is lehet "élvezni").
Online meg nem működik.
"lányok"
Így sehol, Bástya.
Vagy elmész szimpla haver vagy eseményekre, vagy megpróbálsz új társaságokba bekeveredni.
Online persze, h nem működik, a lányok nem a korodbélieket keresik.
Ismerkedni BÁRHOL lehet, s nem csupán " bunkó paraszt erőszakos alfa-fasz" stílusban.
"az ember normálisan kérdez valamit, segítséget kér, erre idióta fszkalapok összetrollkodják! A f.sz kivan már!"
Igen, a stílus maga az ember. Ha ebben a stílusban kommunikálsz, nem csoda, hogy eredménytelen vagy. Az ember nem tudja átlépni a saját árnyékát.
"Online meg nem működik."
De, sokaknak igen. Ha neked nem, akkor a hiba benned van.
"Baráti társaságban sem"
De, sokaknak igen. Lásd az előzőt...
A stílus talán az indulataim miatt lehetett ilyen, írásban abszolút nem megy át, de miközben írtam, könnyeztem, elküldés után pedig sírtam (igen, 37 éves pasiként sírok, de hát ilyen ez az elkeseredettség meg a kilátástalanság) mondjuk a mai nap kb 4.edjére vagy 5 ödjére, de ki számolja.
Baráti társaságban azért nem megy, mert kb. nincsenek barátaim (szerintem valamiféle szociális fóbia, meg nagyon erős introvertáltság, valamint depresszió, de az sem tett hozzá a dolgokhoz, hogy a 10es évek elejét Budapesten töltöttem, akkor lekoptak az itteni, aztán amikor hazaköltözem, az ottani "barátok")
Online meg állítólag csak a Jason Momoáknak meg a Ryan-eknek, illetve a BillGateseknek van esélyük férfiként 10-ből 9en próbálnak is lebeszélni, annak ellenére, hogy pont az olyanoknak találták ki eredetileg, mint én. Mondjuk abbana témában is próbáltam már régebben segítséget kérni ITT hogy milyen kép, milyen leírás stb. Persze igazi segítséget, mint az ábra mutatja...
Mondjuk látom, azóta törölték azt a hozzászólást. Látom a moderátorok is partnerek a kritikában, vagy abban, hogy eegy elkeseredett ember még utoljára világba kiálthassa a fájdalmát.
Nem baj, ha ennyire sz.rik mindenki a fejemre, akkor tényleg nem fogok hiányozni senkinek...
Ki lett emelve a kérdés, ezért válaszolok.
Érdemi tanácsot nem tudok adni, csak együttérzést.
Én is hasonló cipőben járok, most lettem 36 éves. Mielőtt egyesek jönnek a "szokásos" incel dumával, nem vagyok az (szexkapcsolatra lenne több lehetőségem, de csak foglalt csajokkal; és nem én kezdeményztem náluk). Vagyis szerintem a külsővel nincs nagy baj, de mindig írják, hogy "gyúrj és öltözz igényesen és minden megoldódik".
Továbbá, nem vagyok aggszűz, voltak barátnőim, sőt hosszú kapcsolataim is. Már az is botrányos, hogy kb. 33 éves kor felett akár itt, akár ismerkedés alatt ezeket külön kell hangsúlyozni, különben automatikusan azt feltételezik, hogy "soha nem kellett senkinek". Az már nem jut eszükbe, hogy 30 felett is véget érhet egy kapcsolat...
Jönnek még a "keress pénzt" tanáccsal. Múlt hónapban 4-5M közötti összeg jött be, de évek óta a legxarabb hónapban is megvan tisztán az 1M, itt Kelet-Magyarországon. Úgy is mondhatnám, hogy szerintem társat sokkal nehezebb keresni, mint pénzt.
És el is érkeztünk a problémához: keresni, de HOL?
A baráti társaság szerintem 20on évesen a legnagyobb segítség, mert 30 fölött már a többség családos (azaz ritkán érnek rá), másrészt a barátok barátai között is "elkelnek" a szingli csajok. Nagy szerencse kell, hogy legyen "felszabaduló" és vállalható 30as nő az ismerősi körben, akinek még nincs gyereke.
Táncolós klubokból szerintem kiöregedtünk, de ha jól érzed magad, akkor rajta. Szerintem legjobb offline esélyek az igényesebb, iszogatós helyeken vannak, de ott is csak nyáron, mert amúgy szinte csak hapsik vannak az év többi részében...
Mi van még? Étterem? Oda szerintem nem ismerkedni járnak és szinte mindenki párral megy. Kivéve azok, ahol jó melegkonyha van, de különleges/igényes az italfelhozatal, vagyis nemcsak enni, hanem lazítani is járnak oda.
Hobbi? Ha van, akkor hajrá. Nekem nincs. Annyi elb...ni való időm pedig pláne nincs, hogy belekezdjek valami olyan tevékenységbe, ami nem érdekel, de van <5% esély van arra, hogy lesz ott szép, normális nő, aki még épp szingli is. Az pedig, hogy ezek mellé még be is jöjjek neki, már sci-fi...
Bolt, utca, busz, ügyfélszolgálat stb.: komolyan, valaki hallott már olyanról, hogy valakik ott jöttek össze? A mai világban egy ismeretlent leszólítani kb. azzal egyenértékű, mintha egy "lúzer vagyok, senkinek sem kellek, de kezdek kétségbeesni" táblát hordana az illető a nyakában...
A kondi afféle átmenet a hobbi és bolt között ilyen szempontból. Ha mindig fix időpontban mész, akkor hetek-hónapok alatt már ismerős lesz a fejed és adódhat (ritkán) olyan alkalom, amikor spontán diskurzus alakulhat ki, ha nyitott vagy. De a leszólítást nagyon nem javaslom. Amúgy ott is a jó csajok 99%-a foglalt, akár bárhol máshol.
Marad az online világ, akármekkora x@r. Természetesen 4-6x annyi hapsi van fent, mint nő, egy átlagos nőnek is 30-40 match van egy hónapban és az átlag fölötti nő ritka mint a fehér holló, mert már offline lecsapnak rájuk. Emlékszem, amikor egy borozóban ezt az okfejtésem egy csaj ismerős hitetlenkedve hallgatta. Mondtam neki, hogy üljön már át a szomszéd üres asztalhoz egy kis időre: 2 perc alatt máris ott termett egy hapsi. De lány tesómmal is ültem már be kávézni, kimentem pár percre csorgatni, amire visszaérek már ott ül egy hapsi. Vagy amikor tesóm és pár kolléganőjét (mind házas) fuvaroztam az éjszakában. Mondtam nekik, hogy amikor 3 percre vagyok, akkor telefonálok és menjenek ki a parkolóba. Amire odaértem, már trécseltek egy hapsival... Amúgy az összes példában szereplő férfi normális és jól szituált volt, nem alkesz bácsikák. Képzelheted, hogy online csak az a nő "jut el", aki vagy bűnronda vagy nagyon magas elvárásai vannak (vagy jobb esetben nem eljárkálós, ezért köt ott ki).
36F
Kérdező, a leszóló válaszokat ne vedd magadra, itt a gyik-en tevékenykedő újabb generációk már abban a meggyőződésben élnek, hogy 35 fölött már járókeretes papperok csattognak.
F41
@8
Egyetlen "leszóló" hozzászólás volt, az pedig a kérdezőé (a jelenlegi #4 és #5 között volt), amit törölt is a moderátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!