Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves férfi hol tud személye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves férfi hol tud személyesen korban hozzáillő lányokkal ismerkedni komoly kapcsolat céljából Nyíregyházán?

Figyelt kérdés

Munkahelyen nem lehet (nem olyan hely).

Baráti társaságban sem (sőt, ha lehet, olyan lehetőségeket kérek, amit teljesen egyedül is lehet "élvezni").

Online meg nem működik.

2023. dec. 28. 09:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
Nyíregyházának megy a pam pam ismerkedés céljából. Jolly voltam!
2024. febr. 9. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

A kilences válasz egy cáfolhatatlan tényt tartalmaz.

HA olvastad volna a törölt hozzászólást, értenéd.

2024. febr. 9. 18:23
 13/20 anonim ***** válasza:
11%

#11-nek:

Te most a repülésben/hajózásban használt PAN-PAN jelzésre célzol?

Ha igen, akkor szerintem telitalálat :D

2024. febr. 9. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem túl barátságosak itt Nyíregyházán a bábok én úgy látom.
2024. febr. 9. 19:41
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
Biztos akad ott egy 40 es - 2 kisgyereket nevelő anyuka akinek jonlennél mint pénz forrás. Nézz körül a játszótereken.
2024. febr. 17. 07:14
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Kimész a piacra aztán beszélgessél ott sok emberrel minden nap.
júl. 25. 12:25
 17/20 anonim ***** válasza:
56%

Én udvarlással próbálkoznék!

Tehát beszélgetek online és felvetem hogy meghivom egy sütire vagy egy hambira vagy meghivom egy étterembe vacsorázni.

Ezzel kezdenék.

Nő vagyok.

júl. 26. 09:44
 18/20 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező ebben a korban (én 38 múltam, 8hónapja kapcsolatban vagyok. ) Nem keresünk görcsösen ,hanem találunk. És te is találhatnál. Viszont, a "kérdező kommentje" alapján magaddal kellene barátságban lenned és lennének barátaid. Találunk alatt azt értem,hogy valahol valamilyen módon megismersz korod beli nőket. Nem kell egyből párkapcsolatra gondolni csak nyitottnak lenni az emberekkel való ismerkedésre. Aztán megismersz több olyan nőt aki esetleg szimpatikus őket érdemes olyan programra invitálni, ami akár utólag randinak is nevezhető de nem feltétlen annak indúl. Érthetően. Mostani párommal 9hónap eleinte inkább haverkodás átment egyre jobb barátságba majd innen szerelembe. Ez persze hosszú pár hét alatt is meg lehet ezt lépni. Talán az a legjobb,ha olyan egyedűlálló nőt ismersz meg aki nem keres társat, de mivel te több mint szimpatikzs vagy neki,ad neked esélyt.

Utolsó két lezárt kapcsolatom anyukákkal volt. Korodnál fogva ez is esélyes.

Önmagaddal jóban lenni. Vannak emberek akikkel szívesen barátkoznak, jobban mondva akik társaságában szívesen vannak mások. Saját bevallásod szerint te nem olyan ember vagy. Válj azzá. Embereken keresztül embereket ismerhetel meg. Pl sok férfi a barátja hugát vagy nővérét vette feleségül. Kollégám a nővére barátnőjét/kolléganőjét.

aug. 24. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Írj rá melón kívül a munkahelyi csajokra. Ne bent a cégnél szédítsd őket, csak online ismerkedjetek. Ha elutasítana, semmit gond, mondd neki, hogy párt keresel, szóljon az összes barátnőjének, szingliknek és olyan kapcsolatban élőknek, akik fontolgatják a szakítást, ha tud ilyenről, és majd csak összejön valami. Cserébe ajánld fel, hogy te is összeismerteted őt a te ismerőseiddel, hátha valamelyikben rálel élete párjára. Mondd neki, hogy a jövőben is nyugodtan szóljon neked, ha lennének új szingli barátnői, akik ismerkednének.
dec. 12. 23:22
 20/20 anonim ***** válasza:
35%
Fel kell költöznöd Pestre de itt meg GigaChadekkel kell versenyezni a 130 kilós zsírbálnákért is...
dec. 13. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!