Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "köszönöm, hogy vagy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "köszönöm, hogy vagy nekem szerelmem" és a "mindennél jobban szeretlek kincsem" mondatok után 2 héttel hogyan lesz "gondolkodtam és lehet, hogy ez nem fog működni köztünk" kijelentés?

Figyelt kérdés

39 éves a hölgy, nem 20 éves csitriről beszélünk.

Erre még a chatgpt sem tud válaszolni.

41/F

#nők #szerelem #flört #női agy megértése
dec. 17. 12:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%

Jelenleg nem létezik olyan fejlettségű mesterséges intelligencia, ami képes lenne megérteni a nők gondolkodását.

Megijedt, hogy ez tényleg komoly lesz, bepasizott a munkahelyén, stb.

Hiú ábránd, hogy 40-hez közel megjön az eszük :D

dec. 17. 12:20
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Két hét ismerettség után mondta ezeket? Jól értem? Vagy te gondolkodtál két hétig? 40-es nőként mondom, ha két hét után ilyeneket mondd, az számomra is meredek! Nem tartom normálisnak!
dec. 17. 12:24
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Fellángolt és már elmúlt az érzés. Vagy végig hazudott neked. Ennyi röviden.
dec. 17. 12:45
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

a chatgpt nem programozták érzelmek megértésére, a neten található összes adatot képes mp alatt megkeresni erre való.

A kérdésedre a válasz, a túlzott érzelem kimutatása a kapcsolat elején, ezek mind egy rávetitések és illuziók világa a kapcsolat elején, amikor is nem az igazi énjét látod a másiknak, hanem a rózsaszin szemüveg mögötti fantáziádat, amit szeretnél látni a másikban felruházod mindenféle olyan tulajdonsággal amit szeretnél látni benne, amig tart az illuzió amig vetited a másikra és valószinüleg, kiábrándult valami miatt, mert meglátta, hogy mégsem az vagy akire álomilluzióként álmodott.

Hagyni kell menjen, mert ezek a tipusok, igazán nem ismerik sem önmagukat sem a másik felet.

Ajánlom, az önismeret témájában elmélyülni, inkább a saját oldalról, amikor rendben vagy te is akkor pontosan a hozzád hasonló rendben lévők fognak bekopogni hozzád.

Amig nem vagyunk rendben addig a partner „tökéletlensége” lesz a tükör, hogy valahogy nem jó úton járunk

dec. 17. 12:47
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Dehogyis, simán lehet, hogy csak full bolond.

dec. 17. 13:06
 6/19 anonim ***** válasza:
82%

#2 Szövegértelmezés ismerős? 😀

Két hét telt el a két mondat között, nem két hete ismerik egymást.

Abban a két hétben történt valami, ami okot adhat arra, hogy ekkora fordulat következzen be?

dec. 17. 13:27
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
én örülnék, hogy ezek a komolytalan nők ilyen hamar lebuktatják önmagukat, hogy egy álca az egész nő, bonts egy pezsgőt és ünnepelj, hogy nem egy gyerek vagy kettő után közli ezt veled
dec. 17. 13:33
 8/19 anonim ***** válasza:
18%
úgy, hogy hazudott, ahogy a nők általában szoktak
dec. 17. 14:01
 9/19 anonim ***** válasza:
41%
Kiábrándult. Valami törtènt abban a 2 hétben ami lehozta rólad.
dec. 17. 14:17
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
hát “ennyire”volt ez szerelem
dec. 17. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!