Melyik kijelentés áll legközelebb a világnézetedhez, gondolkodásmódodhoz, értékrendszeredhez?
2021. máj. 5. 16:30
A kérdező szavazást indított:
Az igazságért és törvényességért fellépni a legfontosabb dolog
Ha valaha meg kell ölnöm téged akkor szemtől szemben fogom tenni és nálad is lesz fegyver
A mindenkori kormányzatoknak félniük kellene a népeiktől
Ha törvénybe ütközik hogy segítsek akkor inkább nem segítek
Nem állok én senki oldalán mert senki se áll az enyémen
Én becstelen vagyok. Becsszó. A becsületesekről nem tudni soha hogy mikor fognak valami hülyeséget csinálni
Rend mindenek felett, a szükséges áldozatoktól függetlenül
Egy túlélő vagyok - lelkiismeret, megbánás és a moralitás téveszméje nélkül
Nincs bennem semmi logikus. Csak nézni akarom ahogy összedől minden
37 szavazat
2/7 anonim válasza:
Én true neutral vagyok és a 3. állítást jelöltem meg. :)
3/7 anonim válasza:
Én meg chaotic neutral vagyok (legalábbis eszerint a teszt szerint: [link] ), de egyiket sem érzem a filozófiámnak, függetlenül attól hogy némelyik egész szellemes.
4/7 anonim válasza:
Én neutral evilnek mondanám magam, de a teszten chaotic evil jött ki😅
5/7 anonim válasza:
Chaotic evil jött ki a teszten, arra is szavaztam, mielőtt elolvastam volna.
38 pont az, és 36 a neutral evil.
Mi akkor nagyon rosszak vagyunk? XD
6/7 anonim válasza:
Nekem két ponttal maradt le a neutral evil a chaotic neutral mögött
7/7 anonim válasza:
Én True Neutral vagyok a teszt alapján, annak az idézetnek az uzenetével tudok a legjobban azonosulni itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!