Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők miért vevők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők miért vevők annyira a geomaxxingolós külföldi férfiakra?

Figyelt kérdés

Rajta vagyunk az ún. "geomaxxing" férfiak csoportjában, mint célország. Nem véletlen egybeesés, hogy Budapesten szinte csak férfi turisták vannak, azok célzottan jönnek geomaxolni.

Ennek az a lényege, hogy egy adott férfi értéke nem minden országban ugyanannyi. Lehet, hogy egy férfi értéktelen, kommersz pasi egy fejlett országban, de magas értékű egy elmaradott, szegény, férfisovinisztább országban.

És hát Magyarország is rajta van azon a listán amire az utóbbi igaz. Annyi, hogy itt azok a férfiak keresnek akiknek nem jönnek be az ázsiai, afrikai nők, tehát annyira alja nem vagyunk azért mint Indonézia, hanem a fehér világnak vagyunk a legeslegalja. Ide azok jönnek akiknek a fehér (kaukázusi) rasszú nők kellenek, és azt akarják geomaxolni.

A magyar nők amúgy, ha egyszer annyira megvetik az inceleket, miért akaszkodnak rájuk a külföldi férfiakra Budapesten? akik szintén incelek, csak azoknak egy speciális csoportja, az úgynevezett "passport bros", akik ezzel kovácsolnak előnyt, hogy senkik a saját hazájukban, de csóró országban meg királynak mutatkoznak mert baromi alacsony az itteni bérszínvonal.

dec. 17. 10:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
88%
26-os vagyok, és szerintem a magyar férjem se úgy gondolja, hogy nem fogok neki szülni. Pasiként ezt ki kell érdemelni. Neked sajnos egy nőnek se sikerült bizonyítanod.
dec. 17. 12:14
 32/61 A kérdező kommentje:

Amúgy amikor ilyen vad baromságokat kommentelsz, hogy Budapest népszerű a női utazók körében, egyrészt te jártál már amúgy Budapesten az elmúlt 10 évben? Másik kérdés, hogy te magadtól vagy ilyen hülye, vagy segítenek benne?

Külföldi pasid van, tehát téged is valószínűleg geomaxoltak, kihasználták hogy egy csóró szar országba születtél, ahol alacsonyak a bérek és nagy embernek látsz egy német csavarválogatót is. Erre rákerestél a világhálón és találtál 1-2 olyan női utazós bloggert akik jártak már Budapesten is. Erre meg azt hiszed hogy a bab is hús, meg igazolod magadnak hogy hát tessék, nők körében is népszerű. Anélkül, hogy belegondolnál hogy ez mennyire reprezentatív a nemek arányát illetően 1-2 vlogger.

Én 4 metrómegállóra lakok a Deák tértől, 10-ből 8 turista férfi. És ezek geomaxingolni jönnek, láttam hogy fent vagyunk a listájukon, akik mint mondtam echte incelek.

dec. 17. 12:41
 33/61 anonim ***** válasza:
82%
Akkor én tuti haluzom a sok külföldi nőt akikkel foglalkozok munkám során
dec. 17. 12:46
 34/61 anonim ***** válasza:
87%

#32-es

Huszonöt éves vagyok, huszonkét éves koromig éltem Budapesten (a Fővám téren) és az elmúlt három évben is rendszeresen visszalátogattam, hogy időt töltsek a családommal és az ottani barátaimmal. Hidd el, jól ismerem Budapestet és mivel édesanyám turisztikával foglalkozik, ilyen téren is vannak tapasztalataim. Ha csak a YouTube-ba beírod, hogy "Budapest travel blog" és elkezdesz lefelé pörgetni, több nőt fogsz látni, mint amennyi férfit, illetve több párt is.

Nagyon egyszerű történetem van. Egyetem alatt kint voltam Olaszországban Erasmus-on, majd nyáron ismét kimentem szakmai gyakorlatra. Ekkor ismerkedtem meg a párommal, miután az Uffizi-ben szemeztünk, majd meghívott egy kávéra (huh, vett egy egyeurós espresso-t és egy másfél eurós kekszet; a gazdagság!) és bebizonyosodott, hogy rengeteg közös érdeklődésünk van és nagyon jól beszélgettünk. Három hónapot voltam kint, ebből kettőt töltöttünk párként, majd egy rövid ideig távkapcsolatban voltunk.

Mivel a mesterképzésemet már amúgy is Olaszországban képzeltem el (gyerekkori álmom volt kiköltözni), ezért a párom által csak az vált bizonyossá, hogy Firenzébe jelentkezem, nem Rómába, mert nagyon vacilláltam a kettő város között. Egy ottani barátnőmmel költöztem össze, mert a párom még a testvéreivel élt együtt, majd két évvel később, amikor lediplomáztam, ketten átköltöztünk Skóciába és azóta itt élünk. Ennyi.

Budapesten jó életem volt, az én családom tehetősebb, mint az övé, illetve már előtte is terveztem Olaszországba költözni (ami amúgy gazdaságilag pont nem egy előnyös ország, vagy ez számodra újdonság?) és ezzel a szakmai gyakorlattal is azt alapoztam meg, hogy visszahívjanak legalább részmunkaidős állásra, amikor elkezdem a mestert (ami sikerült).

dec. 17. 13:08
 35/61 anonim ***** válasza:
97%

Kifejezetten passport bros emberek nem Mo-ra jönnek - azért itt már messze nem tartja magát az a nézet úgy en bloc, hogy a nő az legyen otthoni csicska... és a legtöbb passport bro olyat akar, el akarja nyomni a nőket. Nem azért nincs sikerük, mert az ottani nők felszínesek, hanem mert nem akarnak becsicskulni random férfiaknak. Így ezek a passport bro-k főleg Balkánra mennek, Latin-Amerikába meg bizonyos ázsiai országokba. Egy magyar nővel nem kezdenének túl sokat, mert a házicsicska típusú nők nagy része hamar elkel itthon, mert már azért elég ritka. Főleg Budapesten nem, és azért nincs sok turista a kis falvakban.

Amúgy van nő, aki a külföldi férfiakra vevőbb, ez meg annak tudható be, hogy a nyugati férfiak, UK kivételével talán, tudnék még udvarolni és nagy átlagban igényesebbek, mint a magyar férfiak. Jobban, ízlésesebben öltöznek, többet foglalkoznak a bőrükkel és a hajukkal. És a többségük simán csak kalandozik ezekkel a férfiakkal, nem komoly kapcsolatba kerül velük.

Amilyen külföldi-magyar vegyes párokat ismerek a viszonylag fiatalabb korosztályból, ott azért nem azért jött a külföldi fél Magyarországra, mert geomaxxingelni akar, hanem mert itt jár egyetemre, ide költözött munka miatt. És bőven van köztük külföldi nő - magyar férfi felállás is (multinacionális környezetben dolgozom, látok eleget). Meg olyan is, ahol a nyugati fél országában ismerkedtek meg, és utána költöztek ki Mo.-ra.

dec. 17. 13:10
 36/61 anonim ***** válasza:
78%

#32-es, na jó, kiegészítem a #34-es hozzászólásomat, mert úgyis betegen nincs jobb dolgom. Beírtam YouTube-ba, hogy "Budapest travel blog" és az első huszonöt csatorna (ami egy konkrét archoz köthető, szóval nem drónfelvételek montázsa vagy ilyesmi) az alábbiként alakult:

1. Stuffed Cabbage Adventures -> férfi

2. Camden David -> férfi

3. Birtha Hlin -> nő

4. Flying the Nest -> egy pár (nő és férfi)

5. Melina Kim -> nő

6. Munchies -> férfi

7. It's All a Trip to Me -> nő

8. JHMedium -> egy pár (nő és férfi)

9. Adventures of Matt and Nat -> egy pár (nő és férfi)

10. Malina's Vibe -> nő

11. In the Mood for Life -> férfi

12. Sammy and Tommy -> egy pár (nő és férfi)

13. Mark Weins -> férfi

14. Daniela Azzip Trips -> nő

15. The Ameris -> egy pár (nő és férfi)

16. Eva Meloche -> nő

17. Neshlihan Can -> nő

18. Shelsea Arnaldo -> nő

19. Jaime Fok -> nő

20. Brian and Carrie -> egy pár (nő és férfi)

21. adulting with angela -> nő

22. Aakanksha Monga -> nő

23. Noorie Ana -> nő

24. Wolters World -> férfi

25. leah watki -> nő

Vagyis tizenhárom nő (52%), hat férfi (24%) és hat pár (24%). Hol van itt a szerinted létező elsöprő férfi többség?

Nyilván ez nem hivatalos kutatás, de bármelyik oldalon eljátszhatod, esélyesen hasonló eredményekkel fogsz gazdagodni. Felhozhatod, hogy a nők hajlamosabbak kitenni az utazásaikat az internetre. Rendben, ülj le bármelyik budapesti nevezetesség kapujába és strigulázd magadnak hány nő, hány férfi lép be. (Ne lepődj meg, ha hajléktalannak néznek. :D)

Aláírom, hogy én a fentiek közül többre fel vagyok iratkozva, szóval lehet, hogy neked másokat fog más sorrendben feldobni, azt viszont esélytelennek tartom, hogy több férfi legyen, mint nő. Próbáld csak ki.

dec. 17. 13:28
 37/61 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy meg Bp-n lakom, és járok-kelek napközben. Lehet, hogy több a férfi turista a könnyű beb.ás miatt, de rengeteg nő is van. Csak mondjuk őket inkább a múzeumokban, a fürdőkben, a nevezetességeknél érdemes keresgélni, nem a diszkókban meg a romkocsmákban.
dec. 17. 13:30
 38/61 A kérdező kommentje:

A fővám téren, istenem, ahol egy női egyetem központja van.

Miért nem a BME-VIK épülete mellett éltél és abból vontál le következtetést? Nem is értem.

dec. 17. 13:41
 39/61 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem azt a következtetést is levonhatjuk, hogy a kérdező értelmi fogyatékos
dec. 17. 13:45
 40/61 anonim ***** válasza:
72%

#38-as, Mégis mit jelent az, hogy "női egyetem"? Tudtommal már nem létezik szegregáció a felsőoktatásban. :D Európában legalábbis biztosan nem.

Mindenesetre én az ELTE-re jártam és valóban több volt a nő (mondjuk ők mind magyarok voltak, a külföldi diákok pedig szaktól függően fele-fele arányban), a Műegyetemre, ahova sokszor mentem, mert ott tanult a bátyám és az exem pedig a férfiak voltak többségben. Ezek szépen együtt alkotják meg annak tényét, hogy nincsen jelentősebb különbség a nők és a férfiak száma között.

#39-es, Ó, ez biztos. :D Egy jó pszichológussal még kezdhetne magával valamit, de sose fog elmenni, mert nem fogja belátni, hogy vele van a probléma. Ő tökéletes, csak azok a fránya körülmények.

dec. 17. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!