Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lehet külföldi nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet külföldi nőkkel ismerkedni, vagy ők is a tinifiúkra vannak rákattanva?

Figyelt kérdés

A magyar 30+-os nőket már nem érdekli a saját korosztálya, 16-20 éves jó genetikájú, magas, karcsú tinifiúkkal ismerkednek, járnak.

Ez külföldön is így van? Mit tapasztaltatok? Gondoltam érdemes lehet egy felvidéki, vagy erdélyi lánnyal ismerkedni, de más országokból lévő nőkkel akár angolul, hátha nincs náluk ez az abszurd szokás, mint idehaza.

júl. 21. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Se a magyar, se a külföldi nők nem foglalkoznak a tinifiúkkal. Neked viszont egyik nemzetnél se érdemes próbálkoznod, fejben láthatóan vannak problémák.
júl. 21. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Felvidéki vagyok és nem kellenél mert egy idióta vagy.
júl. 21. 11:51
 3/13 A kérdező kommentje:

1-es: a tapasztalat mást mutat. Szabadságon vagyok, de Budapesten mást sem látni, mint fiatal srácok és lejtementben lévő nők párosát. De tegnap pl. az egyik plázában kb. 14 éves fiút láttam egy nővel.

2-es: sebaj, csak vannak normális nők is a Felvidéken.

júl. 21. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Bemesélsz magadnak mindenféle hazugságot, ezért azt látsz, amit látni szeretnél. Még véletlenül sem fordulhat elő, hogy egy anyát láttál a fiával.

Egy normális nő nem kezdene veled. ;)

júl. 21. 12:00
 5/13 Antiszociális lény ***** válasza:
87%
Én csak abban vagyok biztos, hogy ilyen mentalitással nem, hogy külföldi nővel, de még gumiból készült nővel sem érnél el komoly sikereket.
júl. 21. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Napi brühühühü egy büdös fingcel vagyok aki senkinek sem kell. brühühü Ezért a gyíkemberek a felelősek!!!!4444 bürhühühü meg A HARP amivel nem is az időjárást hanem a nők elméjét manipulálják!!
júl. 21. 12:04
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Hülye
júl. 21. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

"magyar 30+-os nőket már nem érdekli a saját korosztálya, "

Miért is? 30 évesen 50nek kibéznek. Kivénhedt gwm fejűek.

Az 55 éves apám nincs olyan kopasz, ráncos, karikás szemű mint a mai átlag 30 éves pasi. Pedig ő fizikai munkát végzett, nem a seggét vakarta mint ezek a mai semmirekellők. Miben öregednek így meg? Mi viseli őket meg ennyire? A semmittevés?

Egy izzót nem tudnak kicserélni otthon, annyira balfaxok. A sok here-berébe kapnak végelgyengülést.

júl. 21. 12:38
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Egy női ismerősöm se jár, ismerkedik tini fiúkkal, nem hiszem hogy ennyire valós gond lenne ez.

24/N

júl. 21. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

"mást sem látni, mint fiatal srácok és lejtementben lévő nők párosát."

Te hibbant vagy.

júl. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!