Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet külföldi nőkkel ismerkedni, vagy ők is a tinifiúkra vannak rákattanva?
A magyar 30+-os nőket már nem érdekli a saját korosztálya, 16-20 éves jó genetikájú, magas, karcsú tinifiúkkal ismerkednek, járnak.
Ez külföldön is így van? Mit tapasztaltatok? Gondoltam érdemes lehet egy felvidéki, vagy erdélyi lánnyal ismerkedni, de más országokból lévő nőkkel akár angolul, hátha nincs náluk ez az abszurd szokás, mint idehaza.
1-es: a tapasztalat mást mutat. Szabadságon vagyok, de Budapesten mást sem látni, mint fiatal srácok és lejtementben lévő nők párosát. De tegnap pl. az egyik plázában kb. 14 éves fiút láttam egy nővel.
2-es: sebaj, csak vannak normális nők is a Felvidéken.
Bemesélsz magadnak mindenféle hazugságot, ezért azt látsz, amit látni szeretnél. Még véletlenül sem fordulhat elő, hogy egy anyát láttál a fiával.
Egy normális nő nem kezdene veled. ;)
"magyar 30+-os nőket már nem érdekli a saját korosztálya, "
Miért is? 30 évesen 50nek kibéznek. Kivénhedt gwm fejűek.
Az 55 éves apám nincs olyan kopasz, ráncos, karikás szemű mint a mai átlag 30 éves pasi. Pedig ő fizikai munkát végzett, nem a seggét vakarta mint ezek a mai semmirekellők. Miben öregednek így meg? Mi viseli őket meg ennyire? A semmittevés?
Egy izzót nem tudnak kicserélni otthon, annyira balfaxok. A sok here-berébe kapnak végelgyengülést.
Egy női ismerősöm se jár, ismerkedik tini fiúkkal, nem hiszem hogy ennyire valós gond lenne ez.
24/N
"mást sem látni, mint fiatal srácok és lejtementben lévő nők párosát."
Te hibbant vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!