Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. Ma voltam az egyik felhasználónál (terepes ISP hálózat adminisztrátor vagyok) a hálózatot beállítani, viszont a hölgy akinél voltam, eléggé bejött, és nagyon jól ki is jöttünk, kellemeset elbeszélgettünk, már a kábelmodem nagyban be volt jelentkezve, mikor odajutottam, hogy na, ellenőrizzük le az internetet. :D Olyannyira zavarban voltam, hogy csak a nevét sikerült megkérdeznem, viszont ezzel sokra nem mentem, mert egyik közösségi hálón se találtam meg. :/ Tudnátok adni valami tanácsot milyen ürüggyel keressem ismét fel, és hogyan kérjem el esetleg a telefonszámát is?
24F (új vagyok az élőben való ismerkedésben, és plusz egy kicsit félénk is, úgyhogy légyszi ne savazzatok szét :S)
“eléggé bejött, és nagyon jól ki is jöttünk”
😂🤣😂
Ha nem lenne kamu a sztorid, akkor tudnád a nevét (is) 😄
Ez tényleg nagyon jó, hogy bejött, és kijöttetek :)
Jöttök mentek együtt, ez már valami.
Anyukája nincs meg a face-n? Ott az ismerősei között biztos meglesz valahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!