Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha férfiként csúnya vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfiként csúnya vagyok és kövér, és csak átlag magas, mennyi nettó fizetés kell ahhoz, hogy szép, fiatal, vékony nők lehessen?

Figyelt kérdés
dec. 16. 14:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hat ez a gyerek gyilkos fehér Jánosnak is összejött a 21 éves feleség. Ő meg 40 és egyértelműen elmeháborodott. De volt egy cége és több 100 milliós vagyona van.

Legyen neked is több 100 milliód és lehet csajod.

dec. 16. 18:55
 22/31 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom ezzel nyugtatják magukat a csórók, akik egy szaros panelt se tudnának kifizetni Pesten.
dec. 16. 19:24
 23/31 A kérdező kommentje:

22-es

Egy panel sosem fog többet érni mint most, főleg hogy a gazdaság recesszióban van, és a panelek fölött egyre inkább eljár az idő. Budapest lakossága csökken.

Ellentétben a bitcoinban, aranyban, USA részvényekben még mindig benne van egy duplázás! Akár rövid távon is.

dec. 16. 19:26
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondták nekem 18ban is, amikor 24 ért megvettem a panelt, amit most 55-ért adtam el.
dec. 16. 19:31
 25/31 A kérdező kommentje:
Aki 18-ban ilyet mondott, évi 6%-os gazdasági növekedés mellett, az mondjuk úgy finoman, hogy nem értett hozzá.
dec. 16. 19:32
 26/31 anonim ***** válasza:
Azért az ingatlan értéke nem évi 6%al nőtt.
dec. 16. 19:34
 27/31 A kérdező kommentje:

Akkoriban én is ingatlanba fektettem nyugi. Akkor minden adott volt. Gazdasági növekedés, béke, konjunktúra, lakosság növekedés, CSOK, babaváró, minden adott volt.

De ami jó üzlet volt akkor, nem jó üzlet most. Aki okos az átcsoportosítja a befektetéseit. Jelenleg minden más eszközosztály jobban teljesít mint az európai ingatlan.

dec. 16. 19:36
 28/31 A kérdező kommentje:
Valamint azt se felejtsd el, hogy 2018-ban a kenyér is 300 forint volt. Most meg ilyen 750. Ha reál értékben nézed, nem kaszáltál olyan sokat, legalábbis nem többet mint amekkora a gazdaság növekedése volt. Ennek ellenére akkor még az volt a legjobb eszköz.
dec. 16. 19:50
 29/31 gergelice16 ***** válasza:
Egy kicsit elment a felnőtt kapcsolatok téma befektetések irányába... Mindenesetre függetlenül attól, hogy csak egy prostituáltról vagy egy számító aranyásó libáról van szó, azok a lányok, akik a pénzedért vannak veled, azok annyit is érnek. Lehet akármennyi felületes kapcsolatod, ami a szexről szól, az igazi boldogságot egyikben sem fogod megtalálni.
dec. 16. 20:54
 30/31 anonim ***** válasza:
Abban egyetérthetünk, hogy a pénzen vehető tuticsajt pénzelni azért bőven szarabb befektetés, mint az ingatlan... de odáig el sem jutsz, ha nem tudod egy vállalható, stílusos ingatlanba elvinni, ha az Insta Top kategóriában nézelődsz.
dec. 16. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!