Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiként csúnya vagyok és kövér, és csak átlag magas, mennyi nettó fizetés kell ahhoz, hogy szép, fiatal, vékony nők lehessen?
Hat ez a gyerek gyilkos fehér Jánosnak is összejött a 21 éves feleség. Ő meg 40 és egyértelműen elmeháborodott. De volt egy cége és több 100 milliós vagyona van.
Legyen neked is több 100 milliód és lehet csajod.
22-es
Egy panel sosem fog többet érni mint most, főleg hogy a gazdaság recesszióban van, és a panelek fölött egyre inkább eljár az idő. Budapest lakossága csökken.
Ellentétben a bitcoinban, aranyban, USA részvényekben még mindig benne van egy duplázás! Akár rövid távon is.
Akkoriban én is ingatlanba fektettem nyugi. Akkor minden adott volt. Gazdasági növekedés, béke, konjunktúra, lakosság növekedés, CSOK, babaváró, minden adott volt.
De ami jó üzlet volt akkor, nem jó üzlet most. Aki okos az átcsoportosítja a befektetéseit. Jelenleg minden más eszközosztály jobban teljesít mint az európai ingatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!