Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt úgy, hogy azért nem volt barátja sokáig, mert a szülei szigorúak és megverték volna? Szex és macska, hogy függ össze?
18 év alatt szó sem lehetett róla is, ilyet kiabált, hogy "büdös k...rva, álljál ki az útszélére". Most 23 évesen is agyonverne, ha megtudná, eddig iskolába jártam, mellette volt pénzem, de otthon laktam és így megoldhatatlan volt.
Így is volt, hogy részegen félholtra vert, vagy megpróbált megölni. Volt, hogy kutatott és kiborogatta a tamponjaimat, hogy k...rva vagyok. Sehva nem mehetek, nőgyógyászhoz is, "viszket a pitsád, mutogatod magad"
Ma reggel meg részegen beszól nekem, hogy "más gyereket nevel, neked meg macskád van", úgy hogy egyébként azokat már apuci hatszor agyonverte volna, meg Szűz Mária módszerrel kellene teherbe esni. Bár utólag majd biztos azt mondja, hogy senkinek sem kellettem. Meg nem tudom, hogy van macskánk és a szex, hogy függ össze.. Meg "egy lánynak, hogy lehet macskája, mit mondanak", de ő simogathatja őket.
szörnyű lehet így élni, miért nem költözöl el? ha kell segítség elcuccolásban segíthetek
elképzelhetetlen károkat okozhattak már nem kellene még több
a macskádat se hagyd ott mert még neki is kampo lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!