Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első kapcsolat 30 felett miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

Nem tudok rájönni miért siklik félre mindig az ismerkedés a legaranyosabb fiúkkal is. Nem, nem vagyok leszbikus, őket kimondottan helyesnek látom. Kicsit olyan, mintha az agyam mélyén egy hang tiltakozna, és mikor már a csók ideje lenne, mindig megnyomódik a pánikgomb.

Volt már aki rájött önmagával kapcsolatban ilyesmire? Ki hány éves volt és mi segített túllendülni?

dec. 15. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Felesleges a pszichológus. Pusztán furcsa érzés mert 30 évig ez idegen volt. 32 évesen még szűz voltam, köszi, semmi bajom nem volt, egyszerűen válogatós vagyok. Nekem is fura volt elsőre. Hogy kell majd a költségeket megosztani, menni kell majd a családi partikra pedig én nem vagyok menős stb jöttek minden gondolatok. Az segített, hogy barátkozásból idnult és mire csókhoz jutottam, már feloldódtam. Ne úgy ismerkedjetek, hogy parkapcsolat miatt hanem mond, hogy csak barátkoztok. Aztán alakul ha kell neki.
febr. 8. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem is van bibi veled rendesen. 30 felett ha senki se eléggé jó, szorongsz akkor tényleg inkább pszichológus kéne neked és nem férfi.
febr. 16. 13:54
 13/15 anonim válasza:
63%

Hidd el és bízz bennem: 3 éve járok dokihoz és semmi.

Ugyan úgy senkim nincs. Nehezen ismerkedek...

Semmit nem old meg.

febr. 16. 14:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Milyen dokihoz jársz 3 éve? Hát itt a weblapon mióta vagy?
febr. 16. 14:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Márpedig én is pszichológust javasolnék, hiszen a kérdező által leírt viselkedési mintázat rendszeres, ami akár valamilyen traumára, kötődési zavarra vagy olyan gátlásra is utalhat, amelynek feloldásában nem az itt a netes névtelenségben élvezkedő, rosszindulatú, cinikus hozzászólók (lásd 9-es), hanem egy szakember fog tudni segítséget nyújtani.

A 13-asnak pedig el kéne gondolkodnia azon, hogy ha 3 éve jár terápiára valakihez, és nincs eredménye, akkor talán változtatnia kéne, mert vagy ő nem áll hozzá megfelelően, vagy a terapeutája.

febr. 17. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!