Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első kapcsolat 30 felett miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

Nem tudok rájönni miért siklik félre mindig az ismerkedés a legaranyosabb fiúkkal is. Nem, nem vagyok leszbikus, őket kimondottan helyesnek látom. Kicsit olyan, mintha az agyam mélyén egy hang tiltakozna, és mikor már a csók ideje lenne, mindig megnyomódik a pánikgomb.

Volt már aki rájött önmagával kapcsolatban ilyesmire? Ki hány éves volt és mi segített túllendülni?

dec. 15. 19:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Mármint egy csók miatt annyira izgulsz, hogy inkább elküldöd a férfit?
dec. 15. 19:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy konkrétan a csók miatt. Mondjuk nekem ez nem megy olyan könnyen, de nem a csók miatt. Inkább ami vele jár meg ami utána lesz kitudja mi
dec. 15. 19:34
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyire szorongsz rajta és ennyire megnehezíti ez az életed, mert gondolom ezek szerint akarnál kapcsolatot. Ezt ha eddig nem tudtad megoldani, nem hiszem itt gyakori kérdéseken megoldást találsz rá. Szakembert javasolnék.
dec. 15. 19:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi 3, csak jó lett volna valami biztató tapasztalat. Vagy legalább olyan amit más megpróbált de nem ment. Akkor nyilván nem azzal próbálkoznék először.
dec. 15. 20:03
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
Értem nem is bántásból mondtam, de tényleg egy jó szakember segítségével sokkal hamarabb sikerülne oldani a gátlásokat. Amúgy régen én is izgultam randik előtt, meg hogy mi lesz hogy lesz stb. De inkább menj el minthogy később az legyen benned mi lett volna ha. Meg te döntesz, ne hagyd hogy a szorongásod döntsön
dec. 15. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem szimplán nem a megfelelő emberekkel randizol. Az, hogy helyesnek látod őket, azért baromi kevés, az az első lépés, de a folytatáshoz a személyiségnek kell passzolnia.
dec. 15. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
21%

Beteg vagy.

Egy jó pszichiáter talán helyre tudja tenni a fejedet.

Szívesen!

dec. 15. 21:32
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
Lehet nem a "legaranyosabb" fiúk érdekelnek téged, hanem a többi.
dec. 16. 02:32
 9/15 anonim ***** válasza:
23%

Aki 30 fölött még az első párkapcsolatánál jár, az balf***, legyen akármilyen nemű. Neked is ezért nehéz a helyzeted. Ha vannak elvárásaid, azt ennyi idősen félre kell tenni. Ha nem megy, nem baj, rengeteg macskás vénlány van, te is az leszel.

Ja, hogy nem akarsz az lenni? Megértem, nem is jó ez a sors. De akkor bizony erőt kell venned magadon és akár akaratod ellenére is meg kell csókolnod azt a csúnya békát, aki sajnos férfinak született, de mivel nem vagy leszbikus, sajnos be kell érned vele. Hidd el, ez is lehet jó. Bár napjainkban már messze van a nők ideáljától, évezredeken át működött. Egyszer talán még te is túléled.

dec. 20. 21:50
 10/15 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a probléma az hogy olyan férfiakkal teszed magad akikhez nem vonzódsz és még szorongsz is, vagy vonzódsz te, de a szorongás miatt nem mersz semmit se csinálni. Mindenképp pszichológus kéne neked és csak aztán kéne ismerkedni.
dec. 21. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!