Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, nektek ellenszenves ha egy ferfi tul hamar bokokat mond?
Szerintem a legtöbb ember szereti, ha megdicsérik a külsejét, mi nők is, és gondolom a pasik is.
De az gáz, ha valaki folyamatosan szórja a bókokat vagy lovebombingol, mikor még alig ismerjük egymást. Plusz ha a bókok egysíkúak és csak a külső megjelenést illetik, abból arra lehet következtetni, hogy a pasi csak a teste miatt érdeklődik egy nő iránt, ami szintén kiábrándító és erősen offos.
Ha már olyan szituációban vagyunk, hogy randizunk és nekem is szimpatikus, akkor nem, de nyilván ne úgy nézzen ki a dolog, hogy beszélgetünk valamiről és két pillanatonként közbeszól, hogy de jól néz ki x dolog rajtam, mintha le is szarná, hogy amúgy mi a téma. De én szeretem, ha a külsőmet (is) dicsérik, a kapcsolat része a vonzalom is, a passzoló személyiség mellett, nem szeretném, ha valaki csak azért jönne össze velem, mert jó fej vagyok, de külsőre csak megteszem, aztán közben másokat nézeget, hogy de jól néznek ki.
Viszont mint írtam, ehhez kölcsönös érdeklődés kell. Egy random kollégától is jól esik egy bók, de ha túlzásba viszi, akkor inkább kerülni kezdem, nehogy félreértések legyenek, ha én nem akarok tőle semmit.
A nőknek minden ellenszenves amit egy számukra nem tetsző férfi csinál/tesz/mond, és minden rokonszenves amit egy jó pasi mond. Ezt le is írta az első 2 válaszoló.
Ha jól nézel ki, akkor nincs ilyen hogy gáz meg offos. Ha meg nem, mint olvashattad is, elkerülnek nagyívben, creepytől nem kell semmilyen bók.
4
Nem vagyok incel, olvasd el az első 2 választ, ti magatok írjátok 😀
Nincs semmilyen hiszti, nem kell egy anonim oldalon játszani az agyatokat meg állandóan hazudni.
Meghazudtolod a saját írásodat is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!