Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legellenszenvesebb egy férfiban lányok/nők számára?
Tehát a felsoroltak közül mi ami leginkább kizáró tényező lenne hogy szóba jöhessen egy férfi.
Leginkább arra koncentrálva ami ismerkedés elején egyértelmű hamar
A magamfajta alacsony pasinak esélyt sem adnak az ismerkedésre. :(
A centik számában mérik a férfi értékét.
2-es
Láttam rengeteg alacsony férfit barátnővel, szóval biztos nem esélytelen
1,
Na igen ezt el is felejtettem, de belegondolva ez abszolút egyértelmű legtöbben azonnal elküldenék ezért nem is mondják meg rögtön csak idővel állnak elő hogy még nem akarnak elköteleződni xy ok miatt stb
Nekem az álszentség leginkább a nőkben. Mindegyik azt tolja hogy komoly kapcsolat és nem olyan meg milyen állat az a férfi aki gyors szexet akar meg perverz stb, közben meg a nőnek 30-40-50 szexpartnere volt, sőt a legtöbb úgy keres "komoly" kapcsolatot hogy szexpartnere , dugópajtija van...
Mondjuk az állandó basztatás se túl szimpatikus amit ők ambiciónak és fejlődésnek hívnak
Sokminden. Pl.:
Nincs humora, unalmas, karót nyelt.
Nyavalyog mindenen, mindenki hibás csak ő nem.
Nincsenek tervei az életre.
Kihasznál.
Bunkó.
Elfelejti az ünnepnapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!