Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a legellenszenvesebb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legellenszenvesebb egy férfiban lányok/nők számára?

Figyelt kérdés

Tehát a felsoroltak közül mi ami leginkább kizáró tényező lenne hogy szóba jöhessen egy férfi.

Leginkább arra koncentrálva ami ismerkedés elején egyértelmű hamar

aug. 5. 07:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%

#5: a másik lehetőség az, amikor nincs is tisztában a szociális képességek hiányával. Ez esetben a szótlanság és a totál közömbösség. Ha kérdezik, válaszol (túlnyomórészt egyszavas válaszok, de még ha mondat is: minél rövidebb, neki annál jobb), de magától meg nem nyikkanna.

Egy harmadik lehetőség, amikor nincs is tisztában a saját szociális analfabétizmusával + meg is szólal: amit mond, abból pillanatok alatt lejön, hogy alapvető emberi kapcsolatokról, mibenlétükről, finomságaikról abszolút lövése sincsen.

aug. 5. 08:14
 12/27 A kérdező kommentje:

Zseniális megfogalmazás a legjobb amit valaha olvastam, mivel én magamon is tapasztalom a leírtakat (ez a problémám ismerkedéskor)

Szóval, ami fontosabb hogyan lehet ezen az állapoton változtatni?

aug. 5. 08:18
 13/27 anonim ***** válasza:
93%
#12: ÉRDEKELJENEK TÉGED AZ EMBEREK. Ehhez még csak az sem feltétlenül szükséges, hogy lépten-nyomon kapcsolatba lépj velük. Figyeld őket, de az még jobb, ha OLVASOL RÓLUK. Kezdetnek erre jók a regények. Minél többféle korból származnak, annál jobb. Össze lehet hasonlítani ezáltal, hogy régen mi az, ami belefért, és mi nem, és ahhoz képest mi változott meg mára. Vagyis el kell gondolkodni az olvasottakon. Egészen pontosan azon, hogy az adott szereplőknek mik a MOZGATÓRUGÓI. Mármint a cselekedeteiknek (vagy éppen azok hiányának). Aztán ezt a fajta gondolatbani elemzést ki lehet terjeszteni a való világra, és ott figyelgetni (NEM FELTŰNŐEN) az embereket, akár idegeneket is (ez utóbbi már haladó szint, úgyhogy nem ezzel kell kezdeni), és nézni, hogy mit csinál, mi foglalkoztatja, és főleg, hogy VAJON MIÉRT. És hogy ezt találd érdekesnek. A regényolvasás mellesleg abban is segít, hogy normális szókincsed lesz tőle.
aug. 5. 08:27
 14/27 anonim ***** válasza:
88%

A kopaszság nem feltétlen kizáró ok, láttam már vonzó kopasz férfit, de, ha az összhatás nem tetszik, akkor persze kizáró ok. Ha valaki nem tetszik az kizáró ok.

Az alacsonyság is relatív, ha nálam nem alacsonyabb (168 cm) az már nem kizáró ok, de a legjobb, ha pár centivel magasabb.

Nálam a nagy magasság különbség is kizáró ok.

Ha csak simán elvált, de hajlandó újra házasodni az még elmehet, bár nagyon rossz pont, ha gyereke van (akár házasságból, akár anélkül) az kizáró ok most még, egy 10 év múlva nem lesz gond.

Minden más 10, 20, akár 1000 év múlva is gond lesz a felsorolásból.

Kizáró ok még a teljesen eltérő munkarend, hetelős, több műszakos, nincs hétvége stb. Ilyen a pilóta, egyészségügyi, vendéglátóipari tevékenység, magánvállalkozás, kamionozás...

Minden, ami nagyban eltér az én normáimtól, a mély vallásosság, a vega, vegán életvitel. Utazós, pörgős élet, komolyabb függőségek, akár a múltban.

Ami könnyen lehet kizáró tényező, ha olyan betegsége van, ami nagyban kihat az életére, vese, komolyabb IBS, vagy olyan ami szép lassan megöli majd pl izomsorvadás, szklerózis, vagy kezelt pszichés gond, pl. skizofrénia.

Szexista, rasszista, homofób megnyilvánulások.

Ha nagyon más körből jövünk, akàr társadalmi szinten, akár nemzetiség, hovatartozás szintjén. Se az úri közegbe, se a zsákfalusi mélyszegénységbe nem tudnék mit kezdeni, ha rokonlátogató van, az alapvető szocializációs különbséget nem is említve.

Nekem az állatokhoz, állattartáshoz való hozzáállás is azonnali döntő tényező, mert benti állataim vannak és okozott már komoly gondokat kapcsolatban az eltérő látásmód, hozzáállás, de ez specifikusabb, nem annyira általános elvárás.

aug. 5. 08:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind
aug. 5. 08:36
 16/27 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem meg a tapasztalatlanságtól tudnak a nők igazán falra mászni.

[link]

aug. 5. 08:39
 17/27 A kérdező kommentje:

Meglepően jó felismerés, valóban a legegyszerűbb úgy megfogalmazni hogy abszolút nem érdekelnek az emberek és valószínűleg ebből következik minden.

Régen rengeteget olvastam de egy ideje inkább csak a nagyon pörgős történeteket szeretem amit csak sorozat, film, anime stb tud átadni az irott forma lassúnak és unalmasnak tünik már, és kiváltképp nem szeretem ha személy vagy karakter központú a történet (tehát lassú történés és a központ hogy miért cselekedett vki igy vagy ugy, de nincs igazi történet) én inkább meg azt szeretem ha folyamatosan történik vmi és nem vesztegetik az időt a miérttel stb

aug. 5. 08:44
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Sok, nem mind de így nem tudom bejelölni, szóval:

Mama hotel, jóval idősebb, csúnya arc, kopasz (az alacsony nem, én is pindúr vagyok), az ambíció hiánya, személyiség hiánya azok, amik nekem kizáró okok.

aug. 5. 08:47
 19/27 anonim ***** válasza:

"egy ideje inkább csak a nagyon pörgős történeteket szeretem amit csak sorozat, film, anime stb tud átadni az irott forma lassúnak és unalmasnak tünik már"

Szerintem ez sokaknak baja, az agyunk rászokott a villogásra, hangokra, rövid videokra, amikben történik valami. Harcolni kell ez ellen is.

aug. 5. 09:15
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzódik a cigókhoz.
aug. 5. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!