Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor mennétek RapidRandira még? Már 40-50x legalább
voltam.
Megy a szokásos sértegetés. Unatkoznak itt jópáran és ugatni járnak ide. Ezek teszik tönkre az oldalt, normális választ adni nincs értelme, ha alig várják hogy belekössenek, vagy leszavazzanak.
dec. 13. 12:06
Nincs szükségem rapid randira. Megy nekem anélkül is.
dec. 13. 12:15
És mi van ha ott is csali nők vannak? Én azért ezt is el tudom képzelni, hogy épp a jobbféle nők némelyik csali akit a szervezők tesznek be.
dec. 13. 12:23
Eddig még csak 1-en voltam egy megyeszékhelyen, de nem zárkózom el attól, hogy még ha látok a közelemben ilyen rendezvényt, hogy elmenjek még. Gondolkodom egy pestin is, pedig másik megyében lakom. 40+N
dec. 13. 12:24
40-50? Ezeket hetente rendezik? :D
dec. 13. 12:28
és ezt bírjátok sorozatban a sablon dumákkal?
én tuti csak a hülyeséget nyomnám...
dec. 13. 14:37
Kérdező: EGYETLEN EGY ALKALOMMAL SEM. :))) Sosem voltam - sosem leszek. Sajnos az egész egy felszínes szh*r. :/
3: Akkor definiáljuk pls, hogy mit jelent a jobbféle nő. Egészen kíváncsivá tettél... :))) (Azt ne mondd, hogy urambocsá' rendelkezik alapvető life skill-ekkel, mert fényt kapok... XD)
dec. 14. 00:20
18/27 A kérdező kommentje:
Kérdező: Az egész egy szépségverseny. Azon versengünk, hogy ki áll legközelebb a mainstream szépségideálhoz (vagy jobb esetben a SAJÁT szépségideálunkhoz). Ha nem tartozunk ebbe bele/nem ugorjuk meg ezt a lécet, akkor taktikai lecsó. Ilyen rövid idő alatt LEHETETLEN minden kétséget kizáróan eldönteni, hogy SZIMPATIKUS-E nekünk az adott embercsoportból AKÁRKI. Tetszeni tetszhet, amit látunk - de (csúnya hasonlattal élve) a frontend önmagában ÉDESKEVÉS, ha nem látjuk mögötte rejlő backend-et...
dec. 15. 04:19
20/27 A kérdező kommentje:
Tegnap lett volna az 55. esemény de lemondtam.
Úgy hiszem hogy 54 rendezvény már statisztikai mintavételnek jó.
Alig tetszett valaki akivel kölcsönös lett volna ez és azok is mást kerestek csak 7 perc alatt szódával elmegy alapon adtak "esélyt".
Viszont mindenkinek javaslom néhányszor de legalább egyszer kipróbálni, valahol egy jópofa lehetőség de nem több és be kell lássam nem jobb mint online.
Kapcsolódó kérdések: