Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a férfiak között több az olyan, aki félénk és nehezen ismerkedik, randizik, mint a nőknél?

Figyelt kérdés

Több a félénk srácban mint a lányokban.

Nem igaz?

dec. 13. 06:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Igen, mert a nem tökéletesen kinéző férfiakat a nők 90-95%-a azonnal elutasítja, míg nők esetében ez nincs így.
dec. 13. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
11, mert az, hogy beletörölné még a farkát az "elmegy" nőbe akkora nagy kegy.
dec. 13. 10:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Online társkeresőn a fiú legjobb barátom azon aggódik, hogy tényleg úgy nézzen ki a csaj, mint a képen.

Én meg azon, hogy ne egy futóbolond legyen a pasi, aki felcsap stalkernek, meg bosszút áll, ha nem működik a randi.

Offline meg ha nőként kezdeményez valaki, akkor könnyűvérűnek nézik.

dec. 13. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem meg ez a félénk pasi csak a szinonímája annak, hogy nem kellesz neki.

Én többször próbáltam ezzel hitegetni magam, hogy azért nem kezdeményez, mert félénk. Aztán mindig kiderült, hogy vagy van valakije, vagy nem jövök be neki.

Egy igazi férfi megszerzi a nőt, aki tetszik neki.

dec. 13. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:
#12 A normális nőkbe nemcsak a farkunkat törölnénk bele. Ha te így tapasztalod, akkor valószínűleg nem tartozol a normális nők közé.
dec. 13. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:

#14-es hülyeség... Ha megpróbálja megszerezni aki kell neki, akkor majd jól el lesz küldve a francba. Ezt soha nem értettem, hogy valaki nem jön be, elhajtom, de az csak pedáloz aztán mégiscsak összeházasodok vele.

Ha egy nő akar egy férfit, akkor, vagy ő fog kapcsolatba kerülni vele, vagy fogadja a közeledését, de inkább az előbbi megy manapság.

dec. 13. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!