Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyértelmű, hogy nem akar többet?
Van egy nő az életemben 2 hete, akit egy zenei fesztiválon ismertem meg. Kiderült a szomszéd nagy városban lakik, szóval elkezdtünk ismerkedni. Azóta kézen fogva járunk az utcán nyilvánosan, csók-szex minden megvolt, barátainak is bemutatott, amikor közösen elmentünk egy másik bulira a hétvégén, meg kihangsúlyozta törődik az érzelmeimmel, meg adott egy nyomtatott képet, aminek a lényege az volt, hogy nagyon érezte a connectiont a fesztiválon, ami számára nagyon ritka amikor együtt táncol egy pasival.
Szóval, ezek mind szépek. Áthívott pár napra magához, jövő héten mennék, mert a szülei nem lesznek otthon, és mondta hogy talán ez lesz az utolsó is amit nála tölthetek éjszakát, mert ugye ezentúl a szülei mindig otthon lesznek. Na nekem ez olyan fura volt. De utána mondta, hogy ezt metaforának szánta amit nem teljesen értettem. Itt most csalódott lettem, mert eddig azt a szándékot mutatta, mintha komolyat akarna, vagy ezzel csak tesztelne én mennyire vagyok komoly? Én 23/F, ő 27/N. Nem tudom, mikor átmegyek jövő héten, hogy tisztázzam ezt? Vagy hogy térjek erre rá, hogy mit akar?
"nagyon érezte a connectiont"
Miért nem lehet magyarul írni/beszélni?
Amúgy mit akarsz te tőle amikor alig ismered, már most rá telepedni, neked még soha nem volt barátnőd? Ünnepek jönnek és nem veled fog baszni állandóan hanem a családjával foglalkozik mint neked is kéne. Remélem érhető a válaszom nagy angolnak tudó kisfiú.
Számomra nem egyértelmű, nekem eszembe se jutott volna ezt a következtetést levonni. Még nagyon friss a dolog, de eddig úgy tűnik minden jól alakul.
Ha legközelebb találkoztok, megkérdezheted, hogy mire gondolt és felvetheted, hogy ő is aludhat nálad, ha te nem is mehetsz egy darabig hozzájuk a szülei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!