Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném még egyértelművé, hogy nem szeretnék többet tőle?
Ez a kapcsolat egy sok éves barátság még az általánosból. Tényleg remekül elvoltunk mindig, de én soha nem éreztem azt hogy többet akarnék tőle.
A fordulat onnan kezdődött, amikor az akkori barátnője elég csúnya mód szakított vele, én pedig felutaztam hozzá egy napra. Semmi nem történt, csak ettünk, beszélgettünk és sétálunk, utána én mentem is haza. Kicsit össze szerettem volna kaparni, de ehelyett rá nem sokkal szerelmet vallott nekem. Már akkor is határozottan nemet mondtam, főleg hogy párkapcsolatban voltam.
De azóta is kísèrt azzal, hogy "megvár". Szinte már ijesztő.
Voltak ebből nézeteltérések, volt sok éves csend is. De aztán megjelent bocsánatot kérve, és hogy legalább a barátságunkat építsük ujjá, mert az tényleg jó volt.
Viszont most közli, hogy decemberben az ünnepekkor szeretne leutazni hozzám, úgy sem dolgozunk (nincs már azóta párkapcsolatom). Nem válaszoltam még mert nagyon nem szeretnék bántó lenni, de ezt mégis hogy rendezzem? Mert se szépen se csúnyán nem értett nagyon az eddigiekből sem.
Elnézést ha hosszú lett, vagy királykisasszonynak tűnök aki csak úgy dobálja el a férfiakat, mert nem. Nincs szerelem, nincs vonzalom, ami szerinte még kialakulhat, főleg ha együtt vagyunk. 10+ év időtávlatú az ismerettségünk.
Már jó párszor mondtam neki, de se szépen se csúnyán nem tudtam megértetni még vele.
A megbeszélt baráti kapcsolat idővel mindig elmászna részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!