Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 170 centis férfi a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 170 centis férfi a mai Magyarországon teljesen eláshatja magát a társkeresésben, akármit is csinál az életével, sosem lesz sikeres a nőknél?

Figyelt kérdés

Hollywood-ban látunk 1-2 ellenpéldát erre pl. Tom Cruise, Johnny Depp.. de azok nagyon jóképűek és nagyon gazdagok és hollywoodi sztárok.

De Magyarországon a mai világban, ahol egy nő felmegy egy társkeresőre és napi több száz pali kezdeményez nála, így egy 170 centis törpének esélye sincsen semmire? Hiába jóképű, hiába van pénze, stb. egyszerűen ezt a hátrányt nem lehet kompenzálni ekkora férfi túlkínálatban?

dec. 8. 17:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Furcsa vèlemèny, de azért elmondom : nekem a magasságoddal pont az alacsony nőknèl nincs esélyed ( èrtsd 155-157 kb) ők pont elutasítjàk a nem magas férfit általában. Az ilyen àtlag magas nőknèl van esélyed meg a magasaknàl mert most ha egy nő 173, akkor 3 centivel vagy alacsonyabb ami meg kb semmi. Ja és az sem àrtana ha nem szidnàd magad és nem törpéznèd le magad.
dec. 9. 05:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Egyébként csak hogy az incel lelke megnyugodjon, én szívesen bevallom, hogy nekem mindig is a magas pasik jöttek be. Férjem is majd 2 méter. Ennek ellenére ismerkedni volt, hogy ismerkedtem alacsony sráccal. Ez olyan, mint hogy vágyok budai házra medencéven? persze hogy vágyok. Reálisan 2 szobás lakást fogunk venni, mert arra van pénzünk? szintén igen. Vágyni bármire lehet, a valóság meg a valóság, és annak is örülni kell.
dec. 9. 08:05
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

18#

Én meg hallottam már többször, ahogy ti nők a magas pasikat istenítitek egymás között, úgyhogy nem kell mellébeszélni.

Sokszor arra se veszik a fáradtságot a nők, hogy félrevonuljanak ilyenkor, hogy ne sértsék meg a környezetükben lévő alacsony pasikat. Néha úgy érzem, hogy direkt akarjátok, hogy a nyomi törpének rossz napja legyen, és nehogy azt gondolja, hogy bármelyikőtöknél is lehet esélye. Az alacsony pasik csesztetése kedvelt női szórakozás szerintem.

dec. 9. 09:07
 24/26 anonim ***** válasza:
21-es pont abba a kategóriába tartozom, hadd döntsem már el, hogy nekem nincs bajom egy 170 cm magas férfival. És szerintem nem én vagyok az egyetlen. Sosem a magassága miatt utasítottam el egy férfi.
dec. 9. 09:36
 25/26 anonim ***** válasza:
79%

A férfiaknál a magasság előny, ahogy a nőknél pl a vékonyabb alkat...ha tetszik ha nem.

De! Rendezte alacsonyabb pasinak van nője. Ha egy pasi 170 cm és nem talál nőt, az nem a magassága miatt van.

Nekem is volt 170 cm magas párom, a másik 2 se volt sokkal magasabb, most 184 cm magas van.

Én 165 vagyok.

Hiába veritek a földhöz magatok, mindenki had döntsétek el maga neki ki és mi jön be.

dec. 9. 10:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Rengeteg nem rendezte ***
dec. 9. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!