Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 170 centis férfi a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 170 centis férfi a mai Magyarországon teljesen eláshatja magát a társkeresésben, akármit is csinál az életével, sosem lesz sikeres a nőknél?

Figyelt kérdés

Hollywood-ban látunk 1-2 ellenpéldát erre pl. Tom Cruise, Johnny Depp.. de azok nagyon jóképűek és nagyon gazdagok és hollywoodi sztárok.

De Magyarországon a mai világban, ahol egy nő felmegy egy társkeresőre és napi több száz pali kezdeményez nála, így egy 170 centis törpének esélye sincsen semmire? Hiába jóképű, hiába van pénze, stb. egyszerűen ezt a hátrányt nem lehet kompenzálni ekkora férfi túlkínálatban?

dec. 8. 17:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem hazudunk. A magas pasik tetszenek, de olyanok alig vannak. Az átlag magyar férfi kb 170 körül van. Kétméteresre vágyni olyan, mint egy hollywoodi villára vágyni.
dec. 8. 18:32
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

10

Emberem... Menj ki az utcára és nézz szét.

dec. 8. 18:32
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

170 centis férfi vagyok, SOHA az életben nem hallottam még olyat, hogy egy nő azt mondta volna, hogy nem akar ismerkedni velem, mert csak 170 centi vagyok, így ezeken a kérdéseken mindig jókat röhögök.

Volt már pár barátnőm, mindegyik hosszú kapcsolat volt, és körülbelül mind hasonló magasságú volt mint én, 165-170 cm volt mindegyik.

Abban pedig semmi kivetnivalót nem látok, ha egy 175 centis lány azt mondja, hogy 180+ feletti pasikkal akar ismerkedni, teljesen érthető, szerintem ezzel semmi gond nincs.

Van egy ismerősöm, 180+ a nő, a srác akivel van még nálam is alacsonyabb, és 8 éve vannak együtt, ráadásul nagyon jó nő! Régen picit pufi volt, de mióta lefogyott tényleg top csaj, és azóta is együtt vannak.

Ti csak kerestek valami külső okot, amiért nem kelletek senkinek, az a lényeg, hogy magatokba ne kelljen nézni, mert aztán még kiderülne, hogy ocsmány személyiségetek van, ráadásul dögunalmasak is vagytok.

Majd holnap jön a következő kérdés, a lényege ugyanez lesz, csak az lesz a kérdés, hogy miért van az, hogy aki nettó 400-at keres az nem kell senkinek, bezzeg a törpék, elhízottak, rondák is találnak párt, de a szegények nem kellenek senkinek.

Szánalmasak vagytok 😀

dec. 8. 19:49
 14/26 anonim ***** válasza:
11%

13#

Kérdezd csak meg a nőket, hogy a magas vagy az alacsony pasik tetszenek e nekik jobban!

Mindegy magas pasit akar, csak nem jut mindnek!

Az alacsony pasi gusztustalan selejt a nők szemében. A többi nő le is nézi azt, amelyik mélynövésű férfiutánzattal is beéri.

dec. 8. 20:07
 15/26 anonim ***** válasza:
82%

14

Engem k.rvára nem érdekel, hogy a nőknek mi meg ki tetszik.

Engem az érdekel, hogy aki nekem tetszik, annak én tetszem-e. Mivel volt pár kapcsolatom, így feltételezem azért előfordul néhanapján hogy tetszem nőknek.

Ki a lósz.rt érdekel, hogy a Földön élő 4 milliárd nőnek mi tetszik? Nem akarok én mindenkivel együtt lenni, bőven elég ha annak tetszem aki nekem is.

dec. 8. 20:09
 16/26 anonim ***** válasza:
25%
Egymás között a nők mindig a magas pasikra csorgatják a nyálukat, ez amolyan közösségi program: "Láttad milyen szép magas, olyan jó pasi!".
dec. 8. 20:10
 17/26 anonim ***** válasza:
49%
Az átlag magyar magasság férfiak esetén 177,3 cm. Milyen törpe?
dec. 8. 20:16
 18/26 anonim ***** válasza:
74%

16 Hát azt hiszem úgy, hogy 3 lány testévem van elmondhatom, hogy a büdös életben nem mondtunk ilyet. Olyat, hogy jó képű, szexi, olyat igen, de hogy milyen magas, soha.

De a barátnőimmel se volt ilyen dicséret soha egy pasinak.

dec. 8. 20:21
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Örülj neki, jól ki tudod gyúrni magad, 183-4 cm felett az ember már inkább ortopéd és nehezebb izmot is épiteni naturálban. 170 cm pont jó.

Harckocsizók is alacsonyak, régen amig volt lovas hadviselés (páncélos lovagok pl középkorban, lovasijászok) szintén hátrány volt a magasság a lovon ülő harcosnak ugyanez van most a MotoGp-ben is, alacsonyan van a súlypont és ez sokat számit. Ha ők nem férfiak akkor senki ne foglalkozz vele hogy mit mond vagy ir pár agymosott idióta nő.

dec. 8. 21:12
 20/26 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem sem mérvadó a magasság. 183 centi vagyok, tehát amolyan átlagos alsó határa manapság, de nem emlékszem, hogy bárki említette volna ezt pozitívumként, hogy magasabb vagyok tőle...

Marhára nem vagyok sikeres a nőknél, úgyhogy ez a magasság téma túl van rugózva, de meg merészelem kockáztatni, hogy még a jóképűség is. Szerintem a személyiség az, amivel a nőket meg lehet hódítani. Ha magas és jóképű az illető az már csak hab a tortán.

dec. 8. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!