Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyeneknek mi baja?
Ismerkedtem egy sráccal online, mindenáron azt akarta, hogy menjek át hozzá. Felajánlottam, hogy üljünk be kávéra, meg elmondtam h én ismeretlenek lakására nem megyek.
Mindenhogy tagadta, hogy nem szexelni akar.
Szerintetek? Fejembe nem fér, hogy valaki hogy tudja ezt ilyen ártatlanul nyomatni. Ki a franc engedne fel a lakására egy idegenet? Nyilván az aki csak szexet akar.
Ja azt levagtam, hogy valszeg csak en irtam neki vissza es azert volt ez a ketsegbeesett csapolas. Megkerdeztem, h ez hany nonel valt be eddig, oszinten megmondta h most probalja eloszor. 😂
Amugy azzal nincs baj ha vki csak szexet akar, de legyen akkor egyenes. En azert talalkoztam 1-2 ferfival, aki nem csak szexre ment. Meg sok ferfi kollegam is van, mindig elgondolkodom, hogy mekkora a kulonbseg az appon levok meg azok kozott, akiket ismerek.
Micsoda meglepetés, hogy vannak ilyen férfiak, akik mindenáron dugni akarnak!
Hihetetlen! Mik vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!